Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Τσιμιτσέλης - «Αν η κόρη μου δεν ήθελε την Κατερίνα τότε...»

Γιάννης Τσιμιτσέλης – «Αν η κόρη μου δεν ήθελε την Κατερίνα τότε…»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για το Fishy, τη σχέση του με την κόρη του αλλά και το κίνημα #MeToo που ξέσπασε στο θέατρο.

«Όλες οι δουλειές που κάνω φέτος είναι φανταστικές. Τελειώσαμε με τον φετινό κύκλο του Fishy και έχω μία πολύ καλή ανάμνηση από τα γυρίσματα. Αγόρασα το σκάφος που έχω στην εκπομπή πέρυσι, το πήρα για ψάρεμα αλλά σκέφτηκα να συνδυάσω το ψάρεμα με την δουλειά. Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του Fishy τα είχα γυρίσει πριν καν πάρω την έγκριση από το κανάλι», είπε ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Στόχος της εκπομπής είναι να περάσουμε καλά και όχι να ζορίσουμε τον καλεσμένο. Έχω συνηθίσει την έκθεση τόσα χρόνια, ζω από την έκθεσή τα τελευταία 20 χρόνια», πρόσθεσε.

Για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη δεν είναι ταμπού για έναν άντρα που είναι δημόσιο πρόσωπο να έχει παιδί από άλλο γάμο. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κόρη του, Εύα, και η αγαπημένη του, Κατερίνα Γερονικολού, τα πάνε καλά.

«Αν η κόρη μου δεν ήθελε την Κατερίνα, αυτός που θα ήταν στη μέση θα ήμουν εγώ. Δεν έχω σκεφτεί την ανακοίνωση ενός δεύτερου παιδιού στην Εύα, το να υπάρξει ένα δεύτερο παιδί είτε από εμένα είτε από τη Βάσω, κάνει την Εύα να χάνει την πρωτοκαθεδρία. Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να μην έχω προτεραιότητα την Εύα, αλλά σε αυτό το πράγμα δεν μπορείς να κάνεις σχέδια».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού θα παίξουν μαζί στη σειρά της ΕΡΤ «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ».

«Εμένα με επηρέασε πάρα πολύ όλο αυτό το μαύρο πράγμα που σκέπασε τον δικό μας χώρο΄ Ξεσκαρτάρισε αρκετά ο χώρος και μπήκαν σε μία σωστή σειρά τα πράγματα, αλλά θα πρέπει να υπάρχει μία διαρκής υπενθύμιση. Θεωρώ ότι θα πρέπει να είναι τρελός κάποιος για να κάνει τώρα σεξουαλική παρενόχληση ή κατάχρηση εξουσίας. Δε μου έτυχε να μην μου συμπεριφερθούν καλά, γιατί δεν άφηνα το περιθώριο», κατέληξε.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024