Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζένη Θεωνά - Ο «ανορθόδοξος» τρόπος που προσέγγισε την Κατερίνα Παπουτσάκη για να γίνουν φίλες

Τζένη Θεωνά – Ο «ανορθόδοξος» τρόπος που προσέγγισε την Κατερίνα Παπουτσάκη για να γίνουν φίλες

Η Τζένη Θεωνά σε συνέντευξή της στον Άρη Καβατζίκη, μίλησε για τη συμβίωση με τον Δήμο Αναστασιάδη, το όνειρο να μεγαλώσουν την οικογένεια, την επιστήθια φίλη της, Κατερίνα Παπουτσάκη και το METOO.

Η Τζένη Θεωνά, που πρωταγωνιστεί στη σειρά  «τα καλύτερά μας χρόνια» μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τη ζωή της, την καριέρα της, την οικογένειά της, αλλά και για το METOO και τις αποκαλύψεις που συγκλόνισαν.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην σειρά «τα καλύτερά μας χρόνια» λέγοντας πως «είναι δουλειά ξεχωριστή και αγαπητή και είναι δίκαιο για την τηλεόραση να γίνονται δουλειές με προσοχή γιατί συχνά αδικείται».

Για την κολλητή φίλη της Κατερίνα Παπουτσάκη και την απρόσμενη γνωριμία τους, είπε πως γνωρίστηκαν μετά από προτροπή του συντρόφου της Δήμου, να κάνουν παρέα με ανθρώπους που έχουν παιδιά!

«Έστειλα στην Κατερίνα Παπουτσάκη ένα μήνυμα στο οποίο της έγραψα πάνω-κάτω «θέλω να γίνουμε φίλες γιατί περιμένω και εγώ παιδί», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Για την παράσταση που πρωταγωνιστεί είπε: «Ζω για το «Σεσουάρ για δολοφόνους», γιατί ήθελα μια παράσταση διαδραστική ώστε να συρρικνωθούν επιτέλους οι αποστάσεις, πρακτικά και συμβολικά».

Η οικογένεια της

Η Τζένη Θεωνά σχολίασε το γεγονός ότι δεν έχει βαφτίσει ακόμα το παιδί της, ρίχνοντας το στην αναβλητικότητα της ίδιας αλλά και του συντρόφου της, αλλά και την προοπτική της απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού.

«Δεν έχουμε βαπτίσει τον Αρίωνα, αφενός λόγω της καραντίνας και αφετέρου γιατί και εγώ και ο Δήμος είμαστε φοβερά αναβλητικοί. Στην οικογένεια μας, «Δεν έχω κλείσει μέσα μου το κομμάτι του δεύτερου παιδιού και είναι κάτι που το σκέφτομαι με αγάπη. Στην αρχή της σχέσης μου με τον Δήμο, δεν θέλαμε να βγει τίποτα για τη σχέση μας στη δημοσιότητα, αλλά κάναμε φοβερά ατοπήματα πηγαίνοντας σε κλαμπ.

«Πλέον μιλάω πολύ ανοιχτά, ωστόσο κάποια πράγματα χρειάζονται ειδική διαχείριση, όπως η αρχή και το τέλος μια σχέσης ή η αρχή μιας εγκυμοσύνης.  Άργησε να βγει η σχέση μας, γιατί εγώ προερχόμουν από μια άλλη σχέση και το θεωρούσα άκομψο και σκληρό για τον προηγούμενο άνθρωπο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Για το METOO

Η ηθοποιός, σχετικά με το #METOO διευκρίνισε πως τρέφει μεγάλο σεβασμό στους ανθρώπους που άλλαξαν ριζικά το τοπίο μιλώντας και δημιουργώντας μια άλλη παιδεία στους νέους ανθρώπους.

«Ναι, τώρα το θυμήθηκαν και μίλησαν γιατί τους συνέβη κάτι τραγικό! Εγώ μπορεί να μην άντεχα να το κάνω ποτέ. Επομένως, τώρα και ευχαριστούμε!».

Για την απόφαση της Κατερίνας Παπουτσάκη να μιλήσει, η Τζένη Θεωνά είπε ότι ήταν μία δύσκολη απόφαση, αλλά είχε την ανάγκη να συνταχθεί με τους ανθρώπους που μίλησαν και θεωρεί σωστή την απόφαση της φίλης της.

«Ήμουν της άποψης να μιλήσει η Κατερίνα, γιατί όλα αυτά έχουν συμβεί και θα ειπωθούν και δεν πρέπει  να νομιμοποιούνται».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024