Βόλος – Έδωσε σφαλιάρα στον σύζυγό της και του προκάλεσε οίδημα στο μάτι
Η γυναίκα και ο γιος της συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στα Δικαστήρια, αλλά πήραν αναβολή και θα δικαστούν σήμερα Πέμπτη στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.
Μήνυση κατά της 45χρονης γυναίκας του και του 23χρονου γιού του, κατέθεσε ένας 52χρονος στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού την Τρίτη, για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.
Η γυναίκα και ο γιος της συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στα Δικαστήρια, αλλά πήραν αναβολή και θα δικαστούν σήμερα Πέμπτη στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.
Σύμφωνα με τη μήνυση ο άνδρας πήγε στο σπίτι του, όταν η γυναίκα του, του έριξε σφαλιάρα στο μάτι, προκαλώντας του οίδημα, τον απείλησε, ενώ ο γιος του τον έβρισε.
Σύμφωνα με το magnesianews, μετά τη μήνυση, η γυναίκα και ο νεαρός συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, αλλά ζήτησαν προθεσμία και αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να δικαστούν σήμερα.
- LIVE: Κόμο – Μίλαν
- ΣΥΡΙΖΑ για Κυρανάκη: Σεξιστική και τραμπούκικη δήλωση, γεμάτη ψευτομαγκιά και αναίδεια – Να τον χαίρεται ο Μητσοτάκης
- Ιράν: Πώς η οικολογική κατάρρευση άναψε τη φλόγα της πολιτικής εξέγερσης
- Ο Γάλλος Ολυμπιονίκης Γιανίκ Ανιέλ θα δικαστεί με την κατηγορία του βιασμού ανήλικης
- Οι ΗΠΑ θέλουν τις ειδικές δυνάμεις του στρατού ή την CIA στο Μεξικό με το πρόσχημα της φαιντανύλης
- Νέα Αριστερά: Ο Κυρανάκης επιτέθηκε σεξιστικά στην Πέρκα, ξεπερνώντας κάθε όριο πολιτικής χυδαιότητας

