Βόλος – Έδωσε σφαλιάρα στον σύζυγό της και του προκάλεσε οίδημα στο μάτι
Η γυναίκα και ο γιος της συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στα Δικαστήρια, αλλά πήραν αναβολή και θα δικαστούν σήμερα Πέμπτη στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.
Μήνυση κατά της 45χρονης γυναίκας του και του 23χρονου γιού του, κατέθεσε ένας 52χρονος στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού την Τρίτη, για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.
Η γυναίκα και ο γιος της συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στα Δικαστήρια, αλλά πήραν αναβολή και θα δικαστούν σήμερα Πέμπτη στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.
Σύμφωνα με τη μήνυση ο άνδρας πήγε στο σπίτι του, όταν η γυναίκα του, του έριξε σφαλιάρα στο μάτι, προκαλώντας του οίδημα, τον απείλησε, ενώ ο γιος του τον έβρισε.
Σύμφωνα με το magnesianews, μετά τη μήνυση, η γυναίκα και ο νεαρός συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, αλλά ζήτησαν προθεσμία και αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να δικαστούν σήμερα.
- Νησιά του Σολομώντα: Κατολίσθηση σε χρυσωρυχείο – Τουλάχιστον δέκα αγνοούμενοι
- Ο σχεδιασμός της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την κλιματική ανθεκτικότητα-Τι είπε στο in ο Περιφερειάρχης
- Οι συνήθειες που μας οδηγούν σε burnout
- Έκτακτο επίδομα παιδιού: Δεύτερος κύκλος πληρωμών τον Αύγουστο
- Ρωσία: Ουκρανική επίθεση με drone σε πολυκατοικία – Αναφορές για πιθανά θύματα
- Συνταγή: Μακαρόνια με κοκκινιστά κεφτεδάκια
- Η SpaceX έχασε 1,2 τρισ. κεφαλαιοποίηση σε ένα μήνα – Γερό «ξεπούλημα» στις μετοχές Τεχνητής Νοημοσύνης
- Ηπατίτιδα: Πλήρης έλεγχος ή και θεραπεία σε μια ασθένεια που δεν κάνει διακρίσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/kristijan-arsov-viAo6P8yqHI-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442