Απαγωγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη – Στις 24 Νοεμβρίου η δίκη για τους δύο κατηγορούμενους
Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο
Για τις 24 Νοεμβρίου έχει προσδιοριστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η δίκη της τριαντατετράχρονης, που κατηγορείται για την πολύκροτη υπόθεση αρπαγής και σεξουαλικής κακοποίησης δεκάχρονης μαθήτριας, πέρυσι τον Ιούνιο, στη Θεσσαλονίκη.
Η γυναίκα, η οποία διώκεται για αρπαγή, βιασμό, γενετήσιες πράξεις, έκθεση σε κίνδυνο και διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών σε ανήλικο, βρίσκεται προφυλακισμένη στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα Θηβών και το δεκαοκτάμηνο της προσωρινής της κράτησης λήγει στις 18 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε θα πρέπει να ολοκληρωθεί το δικαστήριο, σε διαφορετική περίπτωση θα αφεθεί ελεύθερη (υπό όρους) βάσει νόμου.
Μαζί της παραπέμφθηκε να δικαστεί κι ένας άνδρας 41 ετών, που φέρεται ως συνεργός στις πράξεις της αρπαγής και τις έκθεσης σε κίνδυνο. Σε αντίθεση με τη βασική κατηγορούμενη, ο άντρας είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση.
Στο μεταξύ, η ανήλικη εξακολουθεί να φιλοξενείται σε Δομή Προστασίας Ανηλίκων της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με δικαστική απόφαση, όπως ανέφερε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ νομικός σύμβουλος της Δομής. Το ίδιο ισχύει για τον μικρότερο αδελφό της.
- Ο Τραμπ ανακοίνωσε πως οι ΗΠΑ προχωρούν σε στοχευμένους δασμούς στη Νότια Κορέα
- Αυτοκίνητο: Η Γερμανία επαναφέρει την επιδότηση 3 δισ. ευρώ για τα ηλεκτρικά οχήματα
- ΕΕ: Δεύτερο κύμα χρηματοδότησης SAFE για οκτώ κράτη -μέλη με 74 δισ. ευρώ
- «Ολυμπιακός Πειραιώς: Ο Θρύλος που διεκδικεί την ευρωπαϊκή του δόξα κόντρα στον Άγιαξ»
- Οι συνάδελφοί νοσηλευτές του Άλεξ Πρέτι τον τίμησαν με τον πιο συγκινητικό τρόπο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 27.01.2026]



