Στιγμές αγωνίες έζησαν την περασμένη Παρασκευή οι εννέα ρώσοι τουρίστες που επέβαιναν στο καταμαράν το οποίο τσακίστηκε στα βράχια, έξω από τη Μαρίνα Αλίμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκάφος χτυπήθηκε από κεραυνό με αποτέλεσμα να προκληθεί γενικό μπλακ άουτ στα ηλεκτρονικά του όργανα και να μείνει ακυβέρνητο.
Στο καταμαράν, σύμφωνα με το notia.gr επέβαιναν Ρώσοι τουρίστες οι οποίοι είχαν προλάβει να εγκαταλείψουν το καταμαράν.
Τα κύματα άρχισαν να «καταπίνουν» το καταμαράν και να το σπρώχνουν στα βράχια, στον κυματοθραύστη της μαρίνας.
Όπως φαίνεται στο βίντεο ο σκίπερ του καταμαράν κατέβαλε αγωνιώδεις προσπάθειες για να μην πέσει το σκάφος πάνω στα βράχια.
Κατά πληροφορίες το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν το καταμαράν ενώ βρισκόταν στη μπούκα της μαρίνας, χτυπήθηκε από κεραυνό με αποτέλεσμα να προκληθεί γενικό μπλακάουτ στα ηλεκτρονικά και να μείνει ακυβέρνητο με τα κύματα να το ρίχνουν στα βράχια και το σκάφος τελικά να απομακρύνεται με γερανούς.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας