Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός - Πέθανε ο Θοδωρής Αραμπατζής - Είχε εμβολιαστεί

Κοροναϊός – Πέθανε ο Θοδωρής Αραμπατζής – Είχε εμβολιαστεί

Στις 6 το πρωί της Τετάρτης, άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά της νόσου covid-19.

Εχασε τη μάχη με τον κοροναϊό o γνωστός επιχειρηματίας Θοδωρής Αραμπατζής παρότι ήταν διπλά εμβολιασμένος, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του και στην κοινωνία των Σερρών.

Ο Θεόδωρος Αραμπατζής, πατέρας τριών παιδιών, είχε διατελέσει, επίσης, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ και του Αυτοκινητοδρομίου, καθώς και πρόεδρος του Δ.Σ. στον Καποδιστριακό Δήμο Καπετάν Μητρούση.

Ο πολιτικός και εμπορικός κόσμος παρακολουθούσε μέρες τώρα την πορεία της υγείας του και τη μάχη που έδινε με τον κοροναϊό. Στις 6 το πρωί της Τετάρτης, άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά της νόσου covid-19.

Συγκλονισμένος για την απώλεια του Θεόδωρου Αραμπατζή είναι ο διεθνολόγος, βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και ΕΕ της ΝΔ, Τάσος Χατζηβασιλείου ο οποίος στην ανάρτησή του στο facebook αναφέρει τα εξής:

«Είμαι συγκλονισμένος με την είδηση του θανάτου του αγαπημένου μου φίλου Θόδωρου Αραμπατζή. «Έφυγε» άδικα ένας έντιμος «υπηρέτης» της αυτοδιοίκησης, ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, ένας καλός οικογενειάρχης, ένας αγαπητός άνθρωπος.

Θα μας λείψουν η ειλικρίνεια, το ήθος και η αγωνιστικότητά του. Εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Φίλε μου, καλό σου ταξίδι».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024