Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιουβέντους – Ρόμα 1-0 – Η… αντεπίθεση της Γιουβέντους

Γιουβέντους – Ρόμα 1-0 – Η… αντεπίθεση της Γιουβέντους

Με γκολ του Μόισε Κεν η Γιουβέντους πήρε το μεγάλο ντέρμπι με τη Ρόμα, μείωσε στον βαθμό από την τετράδα και έφτασε στην 5η συνεχόμενη της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις!

Η Γιουβέντους είναι εδώ! Οι «μπιανκονέρι» πήραν το πρώτο τους μεγάλο παιχνίδι, μείωσαν στον βαθμό από την τετράδα και δείχνουν έτοιμοι για την… αντεπίθεση τους! Ένα γκολ του Κεν ήταν αρκετό για την ομαδα του Αλέγκρι, που κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Ρόμα και να φτάσει τους 14 βαθμούς!

Η Ρόμα ήταν η ομάδα που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε δύο φορές με τον Μαντσίνι και τον Πελεγκρίνι. Η Γιουβέντους ωστόσο ήταν αυτή που βρήκε το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση. Σε μία απίστευτη φάση, η μπάλα βρήκε στον Μπεντακούρ, έπειτα στον Κεν και κατέληξε στα δίχτυα των «τζιαλορόσι» για το 1-0 στο 16ο λεπτό.

Η Γηραιά Κυρία είχε τον ρυθμό με το μέρος της και συνέχισε την πίεση. Στην πρώτη της καλή στιγμή μετά το γκολ των γηπεδούχων, η Ρόμα έφτασε μία ανάσα στο γκολ της ισοφάρισης. Ο Έιμπραχαμ πέρασε τους… πάντες και ανατράπηκε μέσα στην περιοχή.

Ο Βερετού ωστόσο νικήθηκε από τον Σέζνι και δεν μπόρεσε να ευστοχήσει από τα έντεκα βήματα, χάνοντας τεράστια ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Βερετού χάνει πέναλτι με τη φανέλα της Ρόμα, μετά από 13 συνεχόμενες εύστοχες εκτελέσεις.

Η Γιουβέντους είχε την πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου μέρους, με τον σουτ του Μπερναρντέσκι να… ξύνει το δοκάρι στο 63ο λεπτό. Η Ρόμα είχε καλή στιγμή με τον Βίνια στο 73′, ωστόσο η εικόνα δεν άλλαξε και η Γιουβέντους έφτασε στο μεγάλο «τρίποντο».

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντε Σίλιο (88’ Σάντρο), Κιελίνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Κουαδράδο, Λοκατέλι, Μπερναρντέσκι (76’ Αρτούρ), Μπεντανκούρ, Κεν (71’ Μοράτα), Κιέζα (72’ Κουλουσέβσκι).

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Μαντσίνι, Κάρσντορπ, Ιμπάνιεθ, Βίνια, Κριστάντε, Βερετού (81’ Σομουρόντοβ), Τζανιόλο (26’ Ελ Σααραουί), Πελεγκρίνι, Μχιταριάν, Έιμπραχαμ

 

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024