Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γρηγόρης Πετράκος - «Από το βλεννογόνο της μύτης μου δεν περνάει όχι κοροναϊός, ούτε ο τιτανικός»

Γρηγόρης Πετράκος – «Από το βλεννογόνο της μύτης μου δεν περνάει όχι κοροναϊός, ούτε ο τιτανικός»

Ο Γρηγόρης Πετράκος σε νέο ρεσιτάλ συνωμοσίας

Στο Πρωινό μίλησε ο Γρηγόρης Πετράκος, για τις απόψεις του για τον κορονοϊό, τα εμβόλια, τις προτάσεις που δέχτηκε από αρκετά κόμματα τα οποία «είναι απέναντι σε αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή», καθώς και για την συμπόρευση του με το κόμμα του Γιώργου Τράγκα

«Από το βλεννογόνο της μύτης μου δεν περνάει όχι κοροναϊός, ούτε ο τιτανικός»

«Εγώ δεν έκανα ποτέ τον επιστήμονα. Έκανα τον δημοσιογράφο. Έπαθα μια συμφόρηση με αυτά που έβλεπα το πρώτο εξάμηνο. Άρχισα να ψάχνω πάρα πολύ. Έβλεπα συνεντεύξεις επιστημόνων από όλο τον κόσμο. Κάτι δεν μου κολλούσε εσωτερικά. Όταν άρχισα να βλέπω δεκάδες ξένους επιστήμονες να λένε άλλα πράγματα, είπα πως αυτό που λένε αυτοί εμένα μου κολλούσε περισσότερο από αυτό που ακούω από το επίσημο αφήγημα. Όταν μάζεψα πολλές τέτοιες γνώμες, άρχισα να τις δημοσιεύω. Όχι δικές μου, των επιστημόνων.

Εγώ δεν το χρειάζομαι το εμβόλιο. Μου το έχουν πει τρεις καθηγητές πανεπιστημίου. Επειδή έχω τον ψευδάργυρο και την D3 στα 80, εμένα μου έχει πει καθηγητής πανεπιστημίου ότι από το βλεννογόνο της μύτης μου δεν περνάει όχι κοροναϊός, ούτε ο τιτανικός. Αυτά είναι πράγματα γνωστά στην ιατρική. Εγώ δεν προσπαθώ να παρασύρω κάποιον άλλο. Αυτή είναι προσωπική μου επιλογή. Εγώ δεν έχω αρρωστήσει ποτέ τα τελευταία 20 χρόνια. Δεν παίρνω φάρμακα. Κάνω μια άλλη ζωή. Εγώ έκανα τον δημοσιογράφο, γιατί στα δελτία δεν είδα να τον κάνει κάποιος άλλος. Αρνούμαι τον όρο αντιεμβολιαστής και αρνητής. Δεν αρνούμαι τον ιό, αρνούμαι τη σοβαρότητα και τα μέτρα. Έχω κάνει όλα τα εμβόλια. Θέλω το εμβόλιο να είναι ασφαλής και να έχω την επιλογή. Παλεύω για τα δικαιώματα…

Εγώ δεν καταφέρθηκα προσωπικά κατά του Πάνου Κιάμου, αλλά της συγκεκριμένης απόφασής του, που έχει μεγάλη διαφορά από αυτό που ζούμε τώρα. Τότε τα μαγαζιά είχαν την επιλογή. Η μομφή δεν ήταν στο ότι εργάστηκε, αλλά ότι επέλεξε να εργαστεί με τον διαχωρισμό. Δεν του τον είχαν επιβάλλει ακόμη. Μετά από μια εβδομάδα η κυβέρνηση το πήρε πίσω» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Πετράκος, που πρόσθεσε πως αυτή τη στιγμή είμαστε σε πόλεμο και πως δε θέλει να παιδιά του να μεγαλώσουν με πιστοποιητικά.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024