Κανονικά θα λειτουργήσει σήμερα το σχολείο που πλημμύρισε τις προηγούμενες ημέρες στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά τις σφοδρές βροχοπτώσεις της κακοκαιρίας Μπάλλος.
Υπενθυμίζεται ότι το σχολικό συγκρότημα είχε πλημμυρίσει, με αποτέλεσμα οι μαθητές να αναγκαστούν να δημιουργήσουν γέφυρα, χρησιμοποιώντας τα θρανία τους, ώστε να μπορέσουν να απομακρυνθούν από το χώρο.
Στο σχολικό συγκρότημα στεγάζονται το 2ο Δημοτικό, το 1ο Νηπιαγωγείο, το 1ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας