Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κακοκαιρία «Μπάλλος» - Χαμός στο Twitter με τα προβλήματα - «Η ελληνική βερσιόν του Squid Game»

Κακοκαιρία «Μπάλλος» – Χαμός στο Twitter με τα προβλήματα – «Η ελληνική βερσιόν του Squid Game»

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν χάος στην πρωτεύουσα, με τους δρόμους να μετατρέπονται σε ποτάμια, με την κυκλοφορία να διακόπτεται ακόμα και σε κεντρικούς οδικούς άξονες και τα ποτάμια, Κηφισό και Ιλισό, να φουσκώνουν επικίνδυνα

Δύσκολο θα είναι και το επόμενο 24ωρο σε όλη τη χώρα καθώς η κακοκαιρία «Μπάλλος», η οποία σαρώνει την Ελλάδα από το πρωί, θα συνεχίσει να σφυροκοπά διάφορες περιοχές, μεταξύ των οποίων και την Αττική.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν χάος στην πρωτεύουσα, με τους δρόμους να μετατρέπονται σε ποτάμια, με την κυκλοφορία να διακόπτεται ακόμα και σε κεντρικούς οδικούς άξονες και τα ποτάμια, Κηφισό και Ιλισό, να φουσκώνουν επικίνδυνα.

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες από την κακοκαιρία «Μπάλλος» στην Αττική και ιδιαίτερα στην πόλη των Αθηνών, άφησαν περισσότερα από 140 χιλιοστά βροχής σε κάποιες περιοχές, προκαλώντας πληθώρα προβλημάτων.

Τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης καταγράφηκαν στους σταθμούς Πατησίων του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών-meteo (147 χιλιοστά), Αμπελοκήπων (145 χιλιοστά), Περιστερίου (139 χιλιοστά) και Υμηττού-Δάφνης (130).

Χαμός στο Twitter

Οι εικόνες με το λεωφορείο να «βουλιάζει» σε… δρόμο της Αθήνας, αλλά και των μαθητών, οι οποίοι αναγκάστηκαν να φτιάξουν αυτοσχέδια «γέφυρα» με θρανία για να σωθούν από σχολείο στη Νέα Φιλαδέλφεια, έδωσαν μπόλικο υλικό στο Twitter.

Μάλιστα, σε πολλούς χρήστες ήρθε στο μυαλό η σειρά – φαινόμενο της εποχής μας, το «Squid Game», κατά την οποία οι παίκτες – πρωταγωνιστές πρέπει να περάσουν κάποιες δοκιμασίες, ενώ όσοι αποτυγχάνουν σκοτώνονται.

Δείτε κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024