Αμ' έπος, άμ' έργον ο Ανδρουλάκης: το βράδυ στην TV δίνει στοιχεία και για το νόμιμο και για το ηθικό και καταθέτει μήνυση στον Αδωνι που για Predator έπεα πτερέοντα και από τηγανίτα τίποτα
Αναστάτωση προκλήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στα Ιωάννινα από τον άγριο ξυλοδαρμό μιας γιατρού.
Το νοσοκομείο εφημέρευε και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών η κίνηση ήταν εξαιρετικά μεγάλη.
Αργά το απόγευμα έφτασε ένας άνδρας, ο οποίος ζητούσε επιτακτικά να του χορηγηθούν φάρμακα απειλώντας μάλιστα ότι θα αυτοκτονήσει.
Όπως αναφέρει το epiruspost, η γιατρός του νοσοκομείου προσπάθησε να τον περιθάλψει, όμως η αντίδραση ήταν απρόσμενη.
Ο άνδρας στράφηκε εναντίον της γιατρού, την χτύπησε και στη συνέχεια κινήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου. Με έναν πυροσβεστήρα που βρήκε έσπασε τζαμαρίες, ενώ στράφηκε και πάλι εναντίον της γιατρού, την πέταξε στο διάδρομο και την χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές.
Ο φύλακας που ήταν στο χώρο δεν κατάφερε να την σώσει από τη μανία του συγκεκριμένου άνδρα.
Στο νοσοκομείο έφτασε ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας όμως ο άνδρας είχε ήδη αποχωρήσει.
Η διοίκηση του νοσοκομείου προχωρά σε μηνύσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μήνυση θα γίνει και από την παθούσα.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.