Μίνα Ορφανού – «Μου έστειλαν αισχρά μηνύματα για τον Πέτρο Φιλιππίδη»
Η Μίνα Ορφανού μίλησε για όλα
Στο Open Weekend βρέθηκε καλεσμένη η Μίνα Ορφανού κι η Ελένη Τσολάκη την ρώτησε για τις δηλώσεις, που είχε κάνει στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.
«Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου είχε κάνει πρόταση να με σκηνοθετήσει σε ένα μονόλογο. Συναντηθήκαμε στο καμαρίνι του, έμεινα δύο ώρες εκεί, πέρασα τέλεια, συζητήσαμε. Εγώ είδα έναν άνθρωπο απέναντί μου αξιόλογο, σοβαρό, με το χιούμορ του. Από τη στιγμή που εμένα μου φέρεται κάποιος έστω και για μία ώρα σωστά και καλά, η άποψή μου είναι καλή. Παρά τις καταγγελίες, η άποψή μου για τον Φιλιππίδη παραμένει καλή», είχε πει.
«Δεν υπερασπίστηκα τον Πέτρο Φιλιππίδη»
«Δεν υπερασπίστηκα τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν είμαι νόμος και δεν έχει γίνει ακόμα η δίκη, οπότε κανείς δεν μπορεί να έχει μια γενική άποψη εξ΄ολοκλήρου. Σε εμένα φέρθηκε πολύ καλά και κρατώ αυτό το κομμάτι. Από εκεί και πέρα για ότι έγινε, έχει να κάνει ο νόμος. Από εκεί ξεκίνησε όλος ο πόλεμος ότι υπερασπίστηκα τον Πέτρο, δεν υπερασπίζομαι το έγκλημα. Κράτησα τα καλά στοιχεία από έναν άνθρωπο, αυτή είναι η άποψή μου και την υποστηρίζω. Μου έστειλαν πολύ αισχρά μηνύματα παντού και δεν θα έπρεπε. Δεν υπήρχε λόγος, δεν έβλαψα κάποιον κι ούτε υπερασπίστηκα κάποιον που είδαμε να κάνει έγκλημα. Πάντα είμαι με το θύμα.»
Δείτε το βίντεο
- Markos by Night: Ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει με το «Άλλος για Survivor»
- Νεκρή από σφαίρες στο κεφάλι η γυναίκα που εμπλεκόταν σε απόπειρα δολοφονίας Ουκρανού μεγιστάνα – Δύο συλλήψεις
- 4 εκατ. Ευρώ για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας στον Πειραιά
- «Αδειάζουν» στελέχη της ΝΔ τον Γεωργιάδη για την επίθεση στον Τσίπρα – Ανευθυνότητα να καταγγέλλει διαφθορά χωρίς στοιχεία
- Συμφωνία της Μαδρίτης: Το δίλημμα «συνεννόηση ή αναμέτρηση»
- «Το Μενού της Εβδομάδας» από την Αργυρώ: Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Σύνοδος ΝΑΤΟ: «Συνήθης πολιτική πρακτική, δεν αιφνιδιαζόμαστε» – Σάντσεθ για δηλώσεις Τραμπ
- Στο ΕΚΑΒ ο Ανδρουλάκης – «Δεν θα επιτρέψουμε το Υπουργείο Υγείας να μετατραπεί σε Υπουργείο Προπαγάνδας» του Γεωργιάδη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442