«Ήταν η πρώτη φορά που τον είδα να κλαίει» – Συγκινεί η κόρη του σπουδαίου Κώστα Βουτσά
Η ηθοποιός με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook μίλησε για την υπέροχη σχέση που είχε ο μπαμπάς με την Γιάννη Δαλιανίδη, σκηνοθέτη των μεγάλων επιτυχίων
Η Θεοδώρα Βουτσά, κόρη του αείμνηστου ηθοποιού αποκάλυψε ποια ήταν η πρώτη φορά που είδε τον μπαμπά της να κλαίει.
Η ηθοποιός με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook μίλησε για την υπέροχη σχέση που είχε ο μπαμπάς με την Γιάννη Δαλιανίδη, σκηνοθέτη των μεγάλων επιτυχίων.
Διαβάστε αναλυτικά
«Ο Γιάννης έφυγε σαν σήμερα, 16.10.2010, 87 ετών και ο μπαμπάς έφυγε 88.
Φίλοι αγαπημένοι. Ο τέλειος συνδυασμός, ο σκηνοθέτης και ο ηθοποιός… που τελειώνει ο ένας και που ξεκινάει ο άλλος…
Την θυμάμαι την κηδεία του Γιάννη. Είχαμε πάει με τον μπαμπά, οι δυο μας. Ήταν Δευτέρα- στο ρεπό των ηθοποιών. Στο Ά νεκροταφειο, εκεί που είναι και ο μπαμπας τώρα. Ηταν πολιτική η κηδεία του Γιάννη. Έτσι ήθελε.
Από τις ελάχιστες φορές που είδα τον πατέρα μου να κλαίει. Ίσως η πρωτη φορα που τον είδα να κλαίει απο στεναχώρια… όποτε εκλαιγε ηταν δάκρυα χαράς… Του στοίχισε πολυ ο χαμός του Γιάννη.
Ευχομαι να βρίσκονται σε κάποιο παράλληλο Σύμπαν, πάλι μαζι, πάλι να δημιουργούν, να κάνουν τον κόσμο καλύτερο και να γεννούν Φως.
Σας αγαπω πολυ. Μου λείπετε πολυ!
#ΚωστασΒουτσας #ΓιαννησΔαλιανιδης #Τεχνη #KostasVoutsas #GiannisDalianidis #friends #loveforever #missyou #loveyoualways ♥️♾», έγραψε η Θεοδώρα Βουτσά.
- Τέλος από την Εθνική Ιταλίας ο Γκατούζο
- ΠΟΥ: Μεγάλη ανησυχία του ΠΟΥ για τις επιθέσεις με στόχο εγκαταστάσεις υγείας στο Ιράν
- Καθημερινό Ημερολόγιο Σούπερ Προσφορών* στην Betsson
- Γρηγόρης Λαμπράκης: Ο άξιος βαλκανιονίκης
- Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή η 77χρονη για τον θάνατο του συζύγου της – «Δεν τον σκότωσα»
- Αρνητικό και το ΝΣΚ στη διενέργεια δημοψηφίσματος για την ανάπλαση της ΔΕΘ
- Ακατάλληλο μέχρι νεωτέρας για πόση το νερό της Λιβαδειάς λόγω των έντονων βροχοπτώσεων
- Μπορεί να προσποιηθεί κανείς ότι είναι πλούσιος;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442