Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Η Παρί Σεν Ζερμέν επιστρέφει στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, καθώς ετοιμάζεται απόψε να αντιμετωπίσει εντός έδρας την Ανζέ (22.00), με την αποστολή των «Παριζιάνων» πάντως να έχει ηχηρές απουσίες.
Πιο συγκεκριμένα από το αποψινό ματς θα απουσιάσουν οι Μέσι, Νειμάρ αλλά και ο, εδώ και καιρό απόντας, Σέρχιο Ράμος.
Ο ηγέτης της Αργεντινής και ο επιθετικός της Βραζιλίας αγωνίζονταν μέχρι και τα ξημερώματα της Παρασκευής απέναντι σε Περού και Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ στην Conmebol, οπότε ήταν αδύνατο να είναι παρόντες στο παιχνίδι με την Ανζέ.
Όσον αφορά τον Σέρχιο Ράμος ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στα τέλη του Οκτωβρίου.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!