Η Κατερίνα Στικούδη διανύει την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.
Η Κατερίνα Στικούδη είναι πανέτοιμη για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι αλλά όπως όλα δείχνουν θα χρειαστεί να περιμένει λίγες μέρες ακόμα.
Η τραγουδίστρια μπήκε χθες στο μαιευτήριο αλλά πήρε εξιτήριο μετά από αρκετές ώρες καθώς το μωρό δεν είχε ακόμα πάρει θέση.
Όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Να σας δώσουμε κάποιες πληροφορίες γιατί χθες κυκλοφόρησε πολύ έντονα η φήμη ότι γεννάει η Κατερίνα Στικούδη σήμερα. Το ανακοίνωσε και η Κατερίνα Καινούργιου που έχει καλό ρεπορτάζ ότι μπήκε στο μαιευτήριο αλλά οι πληροφορίες την θέλουν να πήρε εξιτήριο προσωρινά γιατί το μωράκι δεν πήρε θέση αλλά μέχρι την Κυριακή θα συμβεί το ευτυχές γεγονός. Το Κατερινάκι είναι πιο έτοιμο από ποτέ».
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών