Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δικάζεται σήμερα η οικογένεια Καττή - Είχε καταγγείλει άγρια καταστολή ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου

Δικάζεται σήμερα η οικογένεια Καττή – Είχε καταγγείλει άγρια καταστολή ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου

Οι συλληφθέντες είχαν καταγγείλει αστυνομική βία και αυθαιρεσία, με άντρες των ΜΑΤ να τους επιτίθενται στο κατώφλι του σπιτιού τους.

Δικάζονται σήμερα, Τετάρτη, οι τέσσερις συλληφθέντες από τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί την ημέρα του εορτασμού του Πολυτεχνείο το 2020, στα Σεπόλια.

Οι συλληφθέντες είχαν καταγγείλει αστυνομική βία και αυθαιρεσία, με άντρες των ΜΑΤ να τους επιτίθενται στο κατώφλι του σπιτιού τους.

Ο Ο. και η Λ. Καττή μαζί με τους γονείς τους Δ. Καττή και Γ. Μπ. κατήγγειλαν πως δέχτηκαν βία από τις δυνάμεις των ΜΑΤ το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου 2020 κάτω από το ίδιο τους το σπίτι στα Σεπόλια, την ώρα που επέστρεφαν από τη συγκέντρωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Κοινώς, μια οικογενειακή σύλληψη.

Από τα επεισόδια, ο πατέρας βρέθηκε με προκάρδιο άλγος στον Ευαγγελισμό, όπου όμως οι αστυνομικοί τον έχουν φρουρούμενο, και η αδελφή του μαζί με άλλους στο ΑΤ της οδού Θήρας.

Σημειώνεται μάλιστα πως κατά τη σύλληψη του φοιτητή Ορέστη, απλοί πολίτες κατέβηκαν από τα σπίτια τους για να διαμαρτυρηθούν για την παρουσία της Αστυνομίας.

Όλοι βρίσκονται κατηγορούμενοι για πλήθος αδικημάτων όπως: διατάραξη κοινής ειρήνης, απείθεια, πρόκληση απλής σωματικής βλάβης, εξύβριση, παραβίαση μέτρων Covid, επικίνδυνη σωματική βλάβη, αντίσταση κατά της αρχής.

Βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητες λίγες μέρες πριν, σοκάρει με τη βιαιότητα των ΜΑΤ, οι οποίοι δεν διστάζουν να χτυπήσουν όποιον βρεθεί μπροστά τους.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024