Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνεχίζεται το θρίλερ - Θα γυρίσει στο παλάτι η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό;

Συνεχίζεται το θρίλερ – Θα γυρίσει στο παλάτι η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό;

Το Ίδρυμα της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό της Νότιας Αφρικής ανακοίνωσε ότι η «τελευταία επέμβαση» πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου

Η πρόσφατη εγχείρηση της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό «πήγε πολύ καλά», δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού στο AFP και συνεχίζει: η επέμβαση της πριγκίπισσας Σαρλίν, η οποία έγινε υπό γενική αναισθησία, ήταν «η τελευταία στην οποία έπρεπε να υποβληθεί μετά τη λοίμωξη της ΩΡΛ».

Το Ίδρυμα της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό της Νότιας Αφρικής ανακοίνωσε ότι η «τελευταία επέμβαση» πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου.

Η Σαρλίν είχε δηλώσει ότι θα παραμείνει στη Νότια Αφρική μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. «Δεν μπορώ να πιέσω την επούλωση, οπότε θα είμαι καθηλωμένη στη Νότια Αφρική μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.»

Η πριγκίπισσα έχει λάβει ιατρική περίθαλψη και έχει υποβληθεί σε πολλές μακροχρόνιες επεμβάσεις για μια λοίμωξη που εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στη Νότια Αφρική τον Μάιο και εξαιτίας της οποίας οι γιατροί της απαγόρευσαν τα αεροπορικά ταξίδια, πράγμα που σήμαινε ότι έπρεπε να παρατείνει τη διαμονή της για αρκετούς μήνες.

Η απουσία των 6 μηνών από το πριγκιπάτο έχει πυροδοτήσει φήμες για προβλήματα στο γάμο τους, αν και το παλάτι τις έχει διαψεύσει. Όμως η τελευταία φωτογραφία της Σαρλίν μέσα από το σπίτι που διαμένει στη Νότια Αφρική προκαλεί αρκετά ερωτηματικά για την ψυχική υγεία της, αφού έχει μπροστά της τη Βίβλο και φορά ένα ροζάριο στο λαιμό της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024