Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συναγερμός στην Εθνική Ελπίδων – Πολλά κρούσματα κοροναϊού

Συναγερμός στην Εθνική Ελπίδων – Πολλά κρούσματα κοροναϊού

Σωρεία θετικών κρουσμάτων στην Εθνική Ελπίδων – Μπορεί να φτάσει ακόμα και διψήφιος ο αριθμός των θετικών δειγμάτων – Στον αέρα το παιχνίδι με την Κύπρο.

Χαμός στην Εθνική Ελπίδων λίγες ώρες πριν το ματς με την Κύπρο (12/10, 19:00) για τα προκριματικά του Euro 2022, καθώς πολλά από τα τεστ κοροναϊού στα οποία υποβλήθηκαν οι διεθνείς μας βγήκαν θετικά.

Η διασπορά του Covid-19 στο εσωτερικό της γαλανόλευκης μάλιστα φαίνεται πως είναι πολύ μεγάλη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, τα κρούσματα φτάνουν διψήφιο αριθμό.

Όπως είναι απόλυτα λογικό, έχει σημάνει συναγερμός στην Εθνική Ελπίδων, με το αυριανό παιχνίδι με την Κύπρο να οδεύει προς αναβολή, λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού που υπάρχουν στην γαλανόλευκη.

Η τελική απόφαση θα παρθεί τις επόμενες ώρες, με τον προπονητή της Εθνικής, Γιώργο Σίμο και τους συνεργάτες του να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τους παράγοντες της ΕΠΟ.

Όπως γίνεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ ακολουθούν το πρωτόκολλο που ισχύει σε περίπτωση κρουσμάτων και περιμένουν να δουν τι μέλλει γενέσθαι. Το πιθανότερο σενάριο είναι να αναβληθεί το ματς και να επιστρέψουν άμεσα οι διεθνείς στην Αθήνα.

Η ΕΠΟ μάλιστα τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την UEFA για να αποχωρήσει η ομάδα του Γιώργου Σίμου από την Κύπρο. Αυτό πιθανότατα αυτό θα συμβεί με πτήση τσάρτερ, με το τεχνικό τιμ και τους διεθνείς να υποβάλλονται τις επόμενες ημέρες εκ νέου σε νέα τεστ κοροναϊού.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024