Η γνωστή τραγουδίστρια είχε δημοσιοποιήσει τις προηγούμενες ημέρες την μάχη της με τον κοροναϊός, όπου είχε χρειαστεί μάλιστα και να νοσηλευτεί.
« Κάποιοι θύμωσαν που μίλησα λίγο περίεργα για αυτούς που δεν εμβολιάζονται. Δεν πειράζει, βρε παιδιά, όταν κανείς είναι στο νοσοκομείο και ανησυχεί πάρα πολύ και τρομάζει και βιώνει την μοναξιά του Covid, είναι πολύ λογικό να τα βάλει με κόσμο», ανέφερε η Ελένη Δήμου.
Ευχαριστεί το προσωπικό του νοσοκομείου Γεννηματάς στο οποίο νοσηλεύτηκε και παράλληλα κάνει έκκληση στους ανεμβολίαστους να προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους καθώς είναι το μόνο ρεαλιστικό μέσο αντιμετώπισης της πανδημίας και δηλώνει πως πλέον είναι καλά και είναι στο στάδιο που προσπαθεί να ξεπεράσει όλες τις παρενέργειες της νόσησης.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.