Κρήτη – Σεισμός στα ανοιχτά της Ζάκρου – Μικρό το εστιακό βάθος
Η Κρήτη το τελευταίο διάστημα ταρακουνιέται συνεχώς από σεισμούς. Η νέα σεισμική δόνηση έγινε σε θαλάσσια περιοχή.
Νέος σεισμός έγινε στην Κρήτη το απόγευμα της Κυριακής. Η νέα σεισμική δόνηση ήταν της τάξης των 3,6 Ρίχτερ, ενώ το επίκεντρο του σεισμού ήταν στα 50 χιλιόμετρα νότια και νοτιοανατολικά της Ζάκρου.
Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν μόλις στα 10 χιλιόμετρα. Ο νέος σεισμός δεν προήλθε από το ρήγμα που έδωσε τα 5,8 Ρίχτερ στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου.
Η μέτρηση από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο

- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της ιατρικής (Μέρος Η’)
- Ο σκύλος και η γάτα αναγνωρίζουν τη μαμά τους μετά από χρόνια;
- «Ο Χίφι είναι στην κορυφή της λίστας της Βαλένθια»
- Αποθέωση για την «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν – Οι πρώτες αντιδράσεις
- Λίβανος: Χριστιανικά χωριά διαψεύδουν τους ισχυρισμούς Νετανιάχου ότι ζήτησαν να προσαρτηθούν στο Ισραήλ
- Οι δηλώσεις του Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό: «Η Πορτογαλία πριν από μένα δεν είχε τίτλο – Το Euro αξίζει όσο ένα Μουντιάλ»
- Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία: Ανησυχία για την εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου στον Ειρηνικό από την Κίνα
- Ρόδος: Συνελήφθη 47χρονος για ενδοοικογενειακή βία – Ξυλοκόπησε την εν διαστάσει σύζυγό του σε βενζινάδικο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-9b5dvrjb05g-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442