Συνεχίζεται η εγκατάσταση των οικίσκων στην Κρήτη στις περιοχές που χτυπήθηκαν από τον σεισμό, με το Αρκαλοχώρι να υποδέχεται 13 από αυτούς. Να σημειώσουμε ότι οι προηγούμενοι είχαν τοποθετηθεί στην περιοχή της Βόνης, ενώ οι κάτοικοι ζητούν να μπουν και σε άλλα χωριά για να μη χρειάζεται να κάνουν μεγάλες αποστάσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ekriti.gr, μετά από εντατικές εργασίες των συνεργείων, τοποθετήθηκαν σήμερα 13 οικίσκοι στο Αρκαλοχώρι, ώστε να στεγαστούν οι οικογένειες των οποίων οι κατοικίες κρίθηκαν ακατάλληλες για χρήση μετά τον ισχυρό σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου.

Στο Εκθεσιακό Κέντρο

Οι πρώτοι αυτοί οικίσκοι, καθώς και οι υπόλοιποι που θα τοποθετηθούν το επόμενο διάστημα, εγκαταστάθηκαν σε οικοπεδικό χώρο βόρεια του Εκθεσιακού Κέντρου Αρκαλοχωρίου.

Στον συγκεκριμένο χώρο βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη οι εργασίες για τις υποδομές και πιο συγκεκριμένα για τον κεντρικό αγωγό αποχέτευσης και τις επιμέρους συνδέσεις, όπως τόνισε στο ekriti.gr ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης.

Να σημειώσουμε ότι δεκάδες σεισμόπληκτοι παραμένουν ακόμη σε σκηνές, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, καθώς και σε ξενοδοχειακές μονάδες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr