Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ετοιμάζει πρόταση για τον Σισέ η Λίβερπουλ»

«Ετοιμάζει πρόταση για τον Σισέ η Λίβερπουλ»

Η Λίβερπουλ φέρεται να παρακολουθεί στενά την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού, Παπέ Αμπού Σισέ και σύμφωνα με τους Άγγλους ετοιμάζει κίνηση για να τον κάνει δικό της.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν και από εκεί που βρέθηκε κοντά στην αποχώρηση του, αποτελεί πλέον αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός έχει πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του και μαζί με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο συνθέτουν ένα πολύ καλό δίδυμο.

Ο δανεισμός του στη Σεντ Ετιέν την περασμένη χρονιά τον βοήθησε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και να ανέβει επίπεδο, με τον Μαρτίνς να τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια και τον ίδιο να έχει εκτοξεύσει την αξία του. Τον Σενεγαλέζο στόπερ έχουν βάλει στο μάτι αρκετές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, ενώ στην αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη έστειλαν σκάουτερ για να τον παρακολουθήσουν Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Έβερτον.

Στο Νησί ωστόσο αναφέρουν ότι η πιο ενεργή για την απόκτηση του Σισέ είναι η Λίβερπουλ, με τους κόκκινους μάλιστα να ετοιμάζουν κίνηση για να τον κάνουν δικό τους. Οι Reds ξεχώρισαν τον Παπέ Σισέ, τον οποίο μάλιστα τον παρακολουθούν από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Η Λίβερπουλ θέλει να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή, με τον Γιούργκεν Κλοπ να επιθυμεί να έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του.

Ο Σισέ είναι μια από τις λύσεις που κοιτάνε οι κόκκινοι, με τον Γερμανό τεχνικό να έχει καλή άποψη για τον Σενεγαλέζο και να μιλούν και για την καλή σχέση που έχει ο Ολυμπιακός με τη Λίβερπουλ. Οι Άγγλοι στέκονται στην παρουσία του συμπατριώτη του, του Μανέ, ο οποίος θα τον βοηθήσει να εγκλιματιστεί στο Άνφιλντ. Φυσικά και ο Κώστας Τσιμίκας είναι ένας παίκτης που τον γνωρίζει ο Σισέ και θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην περίπτωση που ξεκινήσουν οι επαφές ανάμεσα στις δυο ομάδες αλλά και τον παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 26χρονος έχει κάνει εφέτος 13 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό και έχει σημειώσει δύο γκολ. Συνολικά με την ερυθρόλευκη φανέλα ο Σισέ μετράει 105 συμμετοχές και 12 γκολ, ενώ το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται με τους πρωταθλητές Ελλάδας το 2024. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη κρούση από πλευράς Λίβερπουλ, όμως δεδομένα σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα οι κόκκινοι παρακολουθούν τον παίκτη και δεν αποκλείεται ακόμη και τον Γενάρη να κάνουν την κίνηση τους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Daily Mail:

«Ο Σισέ έχει αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης για αρκετές ομάδες, αλλά η Λίβερπουλ δείχνει πιο πρόθυμη μέχρι τώρα. Ο κεντρικός αμυντικός έχει κερδίσει θέση στη μεταγραφική της λίστα, ενώ οι Merseysiders προσπαθούν να ενισχυθούν στο κέντρο της άμυνας. Ο Σισέ θα είχε ένα οικείο πρόσωπο για να τον υποδεχτεί στο Άνφιλντ, καθώς ο Σαντιό Μανέ έχει ήδη καθιερωθεί ως θρύλος των κόκκινων».» αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Δείτε το δημοσίευμα:

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024