Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξης Παππάς - Η κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου και οι δυο αγαπημένες του κοπέλες στο Bachelor

Αλέξης Παππάς – Η κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου και οι δυο αγαπημένες του κοπέλες στο Bachelor

Ο Αλέξης Παππάς μιλάει για όλα, κυριολεκτικά για όλα!

Η  κόντρα με την Καινούργιου και το Survivor

«Τρέφω μεγάλη εκτίμηση για εσένα. Όλα όσα είπες τα κράτησα, με ενόχλησαν αλλά ποτέ δεν σχετίστηκα συναισθηματικά και δεν κράτησα τίποτα μέσα μου», της είπε ο εργένης με εκείνη να απαντά:

«Είναι η δουλειά μας, εμένα με είχε ενοχλήσει αυτό που έβλεπα στο Survivor. Τώρα βλέπω έναν ευγενικό άνθρωπο, ένα διαφορετικό παιδί».

«Ήταν ένα ακραίο παιχνίδι και δεν έλεγχα κάποιες φορές τα όριά μου. Ολόκληρο επεισόδιο δεν είδα ποτέ. Αυτό που φτιάξανε στο μοντάζ με αυτό που γινόταν έχει μια σχέση. Ήταν πράγματα που ήταν έτσι, όμως το στόρι εξελισσόταν και πίσω από τις κάμερες που δεν το έβλεπε ο τηλεθεατής. Η εικόνα μου σε τέτοιο βαθμό δεν μου άρεσε».

Το υπονοούμενο με την Ελευθερία Ελευθερίου

Για το υπονοούμενο του Τριαντάφυλλου στον τελικό, ότι είχε συνάψει ερωτική επαφή με την Ελευθερία Ελευθερίου στον Άγιο Δομίνικο: «Είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας με το δικό του χιούμορ. Κατάλαβα ότι κάνει πλάκα, ήθελε απλά να πει κάτι. Όταν γνωρίζεις ποια είναι η αλήθεια δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Το πέρασα σαν μια πλάκα που απλά δεν ήταν ευχάριστη για όλους».

Για τη σχέση του με τον Τζέιμς Καφετζή:

«Δεν έχω κρατήσει καμία κακία. Προσπαθώ να μην εστιάζω στα αρνητικά του παρελθόντος. Είχα μιλήσει αρκετές φορές off κάμερα στο Survivor και είχαμε υπενθυμίσει ο ένας στον άλλον ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι και θα τελειώσει».

Αναφορικά με την πρώην σχέση του με την Alessia:

«Έγινε μια συζήτηση και οριστικοποιήθηκε η σχέση με ένα γραπτό μήνυμα. Αυτό αφορά στο παρελθόν μου. Υπάρχουν σελίδες και βιβλία που έχουν κλείσει και προτιμώ να μιλάω για το παρόν».

Για το ότι έχει έρθει πιο κοντά με την Άννα και τη Γιώτα: «Είναι δυο κοπέλες που έχουμε έρθει πολύ κοντά. Συναισθηματικά έρχομαι κοντά και με άλλες. Όταν κλείνουν οι κάμερες δεν έχω καμία επαφή με τις κοπέλες, ο καθένας πάει την πλευρά του. Υπάρχουν παραπάνω από δύο κοπέλες που ταιριάζω».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024