Λιθουανός διαιτητής στον αγώνα της Γεωργίας με την Ελλάδα
Ο λιθουανός Ντονάτας Ρούμσας ορίστηκε από την UEFA για την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Το διαιτητή που θα διευθύνει την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανακοίνωσε η UEFA.
Όπως γνωστοποίησε η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, ο λιθουανός Ντονάτας Ρούμσας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τους Γεωργιανούς για τους ομίλους των προκριματικών του Μουντιάλ.
Βοηθοί του Ρούμσας θα είναι οι Αλεκσάντρ Ράντιους και Ντόβιντας Σουζιεντέλις, ενώ στη θέση του τέταρτου θα είναι ο Ρομπέρτας Σμίτας.
Στο VAR, οι ολλανδοί Γιόχεμ Κάμφις και Ζόι Κόου.
- Με μία ανάρτησή του στο Truth Social, ο Τραμπ έχρισε τον εαυτό του «εν ενεργεία πρόεδρο της Βενεζουέλας»
- To πρώτο εμπορικό κέντρο στον κόσμο μόνο με second hand είδη – Τόνωση τοπικής οικονομίας και περιβαλλοντική συνείδηση
- Κυριάκος Πιερρακάκης: «Στόχος για το 2026 η ανάπτυξη να φτάσει σε κάθε σπίτι»
- Ο Μπρούνο Φερνάντες έπεσε θύμα χάκερ – Η προειδοποίηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Τρία νέα μικρά πάρκα στη Θεσσαλονίκη
- Όταν η Αθήνα έγινε παγωμένη πόλη – Ποια ήταν η πιο κρύα μέρα στην ιστορία της πρωτεύουσας


