Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνος Μπογδάνος - Αρνήθηκε να συνομιλήσει με τον Παφίλη στον «αέρα»

Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Αρνήθηκε να συνομιλήσει με τον Παφίλη στον «αέρα»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης ζήτησε να παρέμβει στον αέρα του δελτίου, για να απαντήσει σε όσα του προσάπτει ο κ. Μπογδάνος

Συνέντευξη στον ΑΝΤ1 έδωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μια μέρα μετά την επεισοδιακή διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης ζήτησε να παρέμβει στον αέρα του δελτίου, για να απαντήσει σε όσα του προσάπτει ο κ. Μπογδάνος.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο κ. Μπογδάνος κατηγόρησε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη, με τον οποίο και ξεκίνησε η σύγκρουση, που οδήγησε τελικά στην «έκρηξη» του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια και στη δική του διαγραφή, ότι εκείνος αποκάλεσε «απογόνους ταγματασφαλιτών» τον ίδιο και γενικά τους βουλευτές της ΝΔ.

Αναφορικά με την απόφαση του πρωθυπουργού να τον διαγράψει, ο πρώην βουλευτής είπε ότι η αίσθησή του είναι πως «ο κ. πρωθυπουργός αποκόμισε την εικόνα ότι είχε συντελεστεί μια αποτροπή του focus της επικαιρότητας από την πολύ σημαντική συμφωνία με τη Γαλλία σε ένα ζήτημα αντεγκλήσεων», επιρρίπτοντας και πάλι όλες τις ευθύνες στον Θανάση Παφίλη, ενώ ο ίδιος, το μόνο που έκανε, όπως είπε, ήταν να αναφερθεί «στις διαχρονικά αντεθνικές θέσεις του ΚΚΕ».

Ωστόσο, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ αρνήθηκε να μιλήσεις τον κ. Παφίλη, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής, Νίκος Χατζηνικολάου, να τον αποχαιρετήσει, προκειμένου να μπορέσει να μιλήσει στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ.

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024