Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
HoYeon Jung - Αφού σάρωσε στο Netflix και στο Instagram, τώρα έγινε η παγκόσμια πρέσβειρα του Louis Vuitton

HoYeon Jung – Αφού σάρωσε στο Netflix και στο Instagram, τώρα έγινε η παγκόσμια πρέσβειρα του Louis Vuitton

Αυτή δεν είναι η πρώτη συνεργασία της 27χρονης με το εμπορικό σήμα της Louis Vuitton

Το μοντέλο και ηθοποιός της Νότιας Κορέας HoYeon Jung προσελκύει την προσοχή στο εντυπωσιακά επιτυχημένο K-drama «Squid Game» του Netflix, όπως ακριβώς θα έπρεπε. Στις 6 Οκτωβρίου, ο οίκος Louis Vuitton δήλωσε ότι το αστέρι, που υποδύεται την Kang Sae-byeok στη σειρά, θα είναι η νεότερη Global House Ambassador της μάρκας για τη μόδα, τα ρολόγια και τα κοσμήματα.

Το νέο πρόσωπο της πολυτελούς ετικέτας μόδας είναι ένα τεράστιο επίτευγμα για τη Jung μετά την αυξανόμενη επιτυχία της, πρώτα ως ανταγωνίστρια στο Korea’s Next Top Model το 2013 και τώρα ως ηθοποιός και αναμφισβήτητα ο πιο συναρπαστικός χαρακτήρας του Squid Game. Μέσα σε λίγες μέρες από την είσοδο της σειράς στο Netflix, έγινε το πρώτο κορεατικό δράμα στην ιστορία που έφτασε στην πρώτη θέση στις ΗΠΑ, και η ίδια, ειδικότερα, έγινε σούπερ σταρ των social media, συγκεντρώνοντας μια ξαφνική εισροή εκατομμυρίων οπαδών. Είναι πλέον η ηθοποιός με τους περισσότερους followers  στην πλατφόρμα, καθιστώντας την ιδανική για τις παγκόσμιες καμπάνιες της LV.

Αυτή δεν είναι η πρώτη συνεργασία της 27χρονης με το εμπορικό σήμα.

Πήγε για πρώτη φορά στην πασαρέλα στην ανοιξιάτικη συλλογή του Louis Vuitton 2017, για την οποία είχε κόκκινα μαλλιά και φορούσε ένα δερμάτινο φόρεμα χωρίς τιράντες. Ο Nicolas Ghesquière, δημιουργικός διευθυντής της Louis Vuitton από το 2013, δήλωσε για τη συνεργασία: «Ερωτεύτηκα αμέσως το μεγάλο ταλέντο και τη φανταστική προσωπικότητα της HoYeon και ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το νέο κεφάλαιο του ταξιδιού που ξεκινήσαμε στη Louis Vuitton λίγα χρόνια πριν.»

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024