Το επεισόδιο της Τετάρτης του Big Brother είχε πολλές εκπλήξεις, ενώ δεν έλειψαν τα πλάνα φωτιά. Στο σπίτι του μεγάλου αδελφού, πραγματοποιήθηκε η δοκιμασία της εβδομάδας με δύο παίκτες να αναμετρώνται, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού.

Μιχάλης Ευριπιώτης και Μαρία Αλεξόγλου ήταν το τελευταίο ζευγάρι στη δοκιμασία της εβδομάδας στο σπίτι του «Big Brother» και η αποστολή τους ήταν να στραγγίξουν κάποια εξαρτήματα που φορούσαν, μέσα σε ένα μεγάλο δοχείο με νερό, με στόχο να ανέβει η στάθμη και κάποια στιγμή να βγάλουν από το δοχείο ένα μπαλάκι.

Η δοκιμασία της εβδομάδας

Το καπάκι του δοχείου είχε τρύπες μέσα από τις οποίες θα έβγαινε το μπαλάκι. Λίγο πριν τελειώσει ο διαθέσιμος χρόνος, οι δύο παίκτες κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη δοκιμασία.

Στο διάστημα του αγώνα που έδωσαν, καθώς έπρεπε να βουτήξουν τα εξαρτήματά τους στο νερό της πισίνας για να τα στραγγίξουν στα δοχεία, η Μαρία Αλεξόγλου χάρισε σε σκηνοθέτη και τηλεοπτικό κοινό λήψεις… απείρου κάλλους.

Άλλωστε, πρόκειται για μια πολύ γυμνασμένη κοπέλα που μαζί με την Ανχελίτα και τη Σαμάνθα θεωρούνται τα πιο εvτυπωσιακά κ0ρμιά του «Big Brother».

Μετά τη δοκιμασία, οι παίκτες μαζεύτηκαν στο σαλόνι για να τους ανακοινωθεί το έπαθλο, ενώ η Σαμάνθα έλεγε στη Βαρσάμη πως άκουσε κάποιους παίκτες να αναφέρουν ότι είναι ευκαιρία να ψηφιστούν όσοι δε συμμετείχαν στο αγώνισμα.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο