
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο – Απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ καταγγέλλουν οι εκπαιδευτικοί – Ένας τραυματίας
Το συλλαλητήριο οργάνωσαν οι ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών, με αιχμή την αντίθεσή τους στην κατάθεση αγωγής από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, με σκοπό να χαρακτηριστεί η απεργία-αποχή από την αξιολόγηση, ως παράνομη και καταχρηστική
Απόκλητη επίθεση από την αστυνομία καταγγέλλουν ότι δέχτηκαν οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, στο κέντρο της Αθήνας.
Όλα ξεκίνησαν όταν περίπου 600 μέλη της ΔΟΕ, της ΟΛΜΕ και της ΟΙΕΛΕ, που πραγματοποιούσαν πορεία προς τη Βουλή, έφτασαν στη διασταύρωση των οδών Σταδίου και Καραγιώργη Σερβίας.
Τότε, οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν, κάνοντας χρήση χημικών, καθώς ήθελαν μια λωρίδα κυκλοφορίας ανοιχτή στο πλαίσιο εφαρμογής του νόμου για τις διαδηλώσεις, ενώ οι εκπαιδευτικοί αρνήθηκαν και απλώθηκαν σε όλο τον δρόμο, με αποτέλεσμα να δεχθούν την επίθεση των ΜΑΤ, που εκείνη την ώρα περνούσαν από το πλάι της πορείας. Τουλάχιστον ένας διαδηλωτής τραυματίστηκε.


Το συλλαλητήριο οργάνωσαν οι ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών, με αιχμή την αντίθεσή τους στην κατάθεση αγωγής από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, με σκοπό να χαρακτηριστεί η απεργία-αποχή από την αξιολόγηση, ως παράνομη και καταχρηστική.
Την στήριξή της στις ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών εξέφρασε η ΑΔΕΔΥ.
- Άρσεναλ και Μπριζ συμφώνησαν και ο Τζόλης γίνεται οριστικά «κανονιέρης»! (pic)
- Στην εποχή του ΑΙ χωρίς ευταξία… δίσκο δεν κρατάς – Viral η αγγελία για σερβιτόρο
- Το «καρφί» Μητσοτάκη στον Σαμαρά
- Χάρης Τζήμητρας στο in: Η Τουρκία συνεχίζει τις παραβατικές ενέργειες και επιβραβεύεται από τους συμμάχους
- Δικομανείς λόγω πανικού, στελέχη της ΝΔ προκαλούν τον Δημητριάδη να κάνει μήνυση στον Γλαβίνα που ασκεί κριτική
- Στη Ρόδο το Super Cup – Αυτές οι ομάδες θα συμμετάσχουν

