Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεοδωρικάκος - Ο νόμος για τις πορείες εφαρμόζεται - Επιπλέον 30 αστυνομικοί στο ΑΤ Ομόνοιας

Θεοδωρικάκος – Ο νόμος για τις πορείες εφαρμόζεται – Επιπλέον 30 αστυνομικοί στο ΑΤ Ομόνοιας

Συνάντηση με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου της Αθήνας είχε ο Τ. Θεοδωρικάκος ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι ο νόμος για τις πορείες εφαρμόζεται κατά γράμμα ενώ ανακοίνωση της ενίσχυση της δύναμης του ΑΤ Ομόνοιας με 30 αστυνομικούς

O νόμος για τις πορείες εφαρμόζεται κατά γράμμα, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ομαλότητα στις μετακινήσεις των πολιτών και την επιχειρηματική δραστηριότητα στην Αθήνα, διαβεβαίωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου της πρωτεύουσας, με τους οποίους είχε συνάντηση σήμερα στο γραφείο του και συζήτησαν θέματα ασφαλείας στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Επίσης ο υπουργός ανακοίνωσε στους συνομιλητές του ότι για να αντιμετωπιστεί η εγκληματικότητα στην περιοχή του κέντρου ενισχύεται με 30 αστυνομικούς το Α.Τ. Ομόνοιας. Ειδικότερα ο κ. Θεοδωρικάκος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρο Καφούνη, τον γενικό γραμματέα, Αθανάσιο Τσαγκάρη και τον διευθυντή, Σωτήρη Αντωνίου, η οποία διεξήχθη σε θετικό κλίμα.

«Ασφάλεια παντού, ασφάλεια για όλους» τόνισε ο υπουργός στους συνομιλητές του και πρόσθεσε: «Συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις με σκοπό να διευκολύνουμε τον εμπορικό κόσμο να πάρει ανάσα μετά από μια δύσκολη περίοδο. Δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες για να αυξηθεί το αίσθημα ασφάλειας των εμπόρων της πρωτεύουσας και των καταναλωτών».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ζήτησε από τον κ. Καφούνη την αναβάθμιση της συνεργασίας τους με τη συνδρομή και του Δήμου Αθηναίων. «Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον υπουργό. Μιλήσαμε για θέματα ασφάλειας στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας και την ενίσχυση της συνεργασίας μας σε θέματα που αφορούν την απρόσκοπτη λειτουργία της πόλης και της αγοράς» δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Σταύρος Καφούνης.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024