Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη - Συναγερμός για επιτήδειους που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον πόνο των σεισμόπληκτων

Κρήτη – Συναγερμός για επιτήδειους που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον πόνο των σεισμόπληκτων

Η Κρήτη και ιδιαίτερα η περιοχή του Αρκαλοχωρίου στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Εγκέλαδου. Μόνο που κάποιοι επιτήδειοι επιδιώκουν να κερδίσουν από τον πόνο των σεισμόπληκτων.

Επιτήδειοι στην Κρήτη ζητούν χρήματα από πολίτες υποτίθεται για να βοηθήσουν τους πληγέντες από τον σεισμό των 5,8 Ρίχτερ και τους απανωτούς μετασεισμούς που έχουν ακολουθήσει.

Το φαινόμενο έκανε ήδη την εμφάνιση του στις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου που επλήγησαν από τον σεισμό και ανάγκασε τον Δήμο Μινώα Πεδιάδος να προειδοποιήσει για την δράση αυτών των απατεώνων.

Η ανακοίνωση από τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας

«Επιτήδειοι-κακόβουλοι, με το πρόσχημα οικονομικής ενίσχυσης του Δήμου και των σεισμόπληκτων της περιοχής μας, προσπαθούν να πείσουν πολίτες για την καταβολή χρηματικών ποσών μέσω ερανικών δωρεών οι οποίες σε κάθε περίπτωση – διευκρινίζουμε ότι – δεν αποτελούν πρωτοβουλία του Δήμου και έχουν ως σκοπό την εξαπάτηση/παραπλάνηση των πολιτών οι οποίοι επιθυμούν να δείξουν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στην πληγείσα περιοχή μας. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να μην ανταποκρίνονται στις εν λόγω πρακτικές, που μόνο στόχο έχουν την εξαπάτησή τους», σημειώνει ο Δήμος.

Στην ανακοίνωση γίνεται σαφές ότι «όποιοι συμπολίτες μας επιθυμούν να προβούν στην κατάθεση χρημάτων υπέρ των σεισμόπληκτων του Δήμου μας μπορούν να το κάνουν μέσω του Ειδικού Λογαριασμού του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Τράπεζα: EUROBANK Αρ. Λογ/σμού: 0026.0240.30.0201205013, IBAN: GR2602602400000300201205013) με την αιτιολογία /ένδειξη «Σεισμόπληκτοι Κρήτης»».

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024