Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κικίλιας: Μεγάλη συμφωνία με την Transavia για αύξηση των διαθέσιμων αεροπορικών θέσεων

Κικίλιας: Μεγάλη συμφωνία με την Transavia για αύξηση των διαθέσιμων αεροπορικών θέσεων

Αισιόδοξα μηνύματα για το 2022

Στο πλαίσιο των επαφών του στη διεθνή τουριστική έκθεση Top Resa στο Παρίσι, ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με την Διευθύνουσα Σύμβουλο της αεροπορικής εταιρείας Transavia, Nathalie Stubler και τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας Nicolas Henin.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συμφωνήθηκε η αύξηση κατά 50% σε σύγκριση με το 2019 των διαθέσιμων αεροπορικών θέσεων για ελληνικούς προορισμούς. Συζητήθηκε επίσης η δυνατότητα επέκτασης των δρομολογίων της εταιρείας καθόλη τη διάρκεια του έτους.

Ο Υπουργός Τουρισμού ευχαρίστησε τα ανώτατα στελέχη της εταιρείας για τη σταθερή και αυξανόμενη εμπιστοσύνη της Transavia στους ελληνικούς προορισμούς, στους οποίους προστίθεται πλέον και η Σκιάθος.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Κικίλιας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω την Transavia για τη σταθερή και διαρκώς αυξανόμενη εμπιστοσύνη που δείχνει σε προορισμούς της χώρας μας.

Η CEO της εταιρείας μάς ενημέρωσε ότι την επόμενη σεζόν προσδοκά σε αύξηση 50% των αφίξεων σε σχέση με το 2019, καθώς και την προσθήκη της Σκιάθου ως νέου προορισμού της εταιρείας.

Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα για το 2022. Όμως, παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου και στη δυνατότητα να υποστηρίξουμε χειμερινούς προορισμούς, καθώς και τον θεματικό τουρισμό.

Με μία σταθερή πολιτική βελτίωσης της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος, με διεύρυνση των τουριστικών προορισμών, προσδοκούμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο ευνοϊκό προσδίδοντας μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία στη χώρα μας».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024