Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος - Του έριξε γροθιά στο μάτι μετά από... παρατήρηση

Βόλος – Του έριξε γροθιά στο μάτι μετά από… παρατήρηση

Στο νοσοκομείο το θύμα, στην εισαγγελία ο δράστης

Από τη διασκέδαση στο… νοσοκομείο βρέθηκε ένας 56χρονος τα ξημερώματα στον Βόλο, αφού δέχθηκε γροθιά στο μάτι μετά από …παρατήρηση που έκανε σε 28χρονο, να μην δημιουργεί αναστάτωση στο χώρο διασκέδασης όπου βρίσκονταν.

Μάλιστα το θύμα μεταφέρθηκε λόγω της σοβαρότητας τους τραύματος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το magnesianews, στις 2 περίπου σήμερα τα ξημερώματα, στον Βόλο, από Αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, συνελήφθη ημεδαπός 28 ετών, για παράβαση άρθρου 309 Π.Κ. «Επικίνδυνη Σωματική Βλάβη» & 361 Π.Κ. «Εξύβριση».

Ειδικότερα την 23:00 ώρα της 04/10/2021, ο 28χρονος δράστης, ευρισκόμενος σε Κατάστημα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕΝΕΙΟ-ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» στο Βόλο, μετά από υπόδειξη πελάτη ημεδαπού 56 ετών (παθόντας) προς αυτόν να μην δημιουργεί αναστάτωση εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο ο δράστης είχε εισέλθει λίγο νωρίτερα, του επιτέθηκε φραστικά στην αρχή εξυβρίζοντάς τον και ακολούθως χτυπώντας τον με γροθιά στο αριστερό του μάτι, προκαλώντας του κατ’ αυτό τον τρόπο, σοβαρή σωματική βλάβη σε αυτό. Παθών, μετέβη στο Τ.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου και μετά από σχετική εξέτασή του, διαπιστώνοντας τη σοβαρότητα του τραυματισμού του, κρίθηκε αναγκαία η άμεση διακομιδή του με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις και νοσηλεία. Ο δράστης με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Βόλου.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου: Ράγκνικ το καλοκαίρι και στο βάθος Αλόνσο και… Κλοπ

Η Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως καταλήγει στην περίπτωση του Ραλφ Ράγκνικ για τον βαυαρικόι πάγκο, περιμένοντας το 2025 τον Τσάμπι Αλόνσο ή τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024