Καρέ – καρέ εξετάζουν οι αρχές τα βίντεο και τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στα Γλυκά Νερά.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, τα βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό του, ήταν περισσότερα από 40. Σε τρία από αυτά, φαίνεται ο 33χρονος πιλότος με την Καρολάιν και την κορούλα τους, τη μικρή Λυδία, να κάνουν μπάνιο μέσα σε μια πισίνα.
Σε ένα άλλο βίντεο, φαίνεται η άτυχη μητέρα να παίζει χαρτιά με τον κατηγορούμενο στο σπίτι τους, ενώ άλλο βίντεο φαίνεται να έχει τραβηχτεί στα γραφεία της εταιρίας που δούλευε ο πιλότος.
Ωστόσο, αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο συζυγοκτόνος είχε στο κινητό του περισσότερα βίντεο με τον ίδιο να πιλοτάρει ελικόπτερο, παρά με τη γυναίκα και το παιδί του.
Την ίδια ώρα, οι αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» και τις φωτογραφίες που είναι περισσότερες από 200 στο κινητό του. Και σε αυτή την περίπτωση, οι επαγγελματικές φωτογραφίες είναι περισσότερες αναλογικά από τις προσωπικές του στιγμές με την Καρολάιν και το μωρό.
Τα στοιχεία αυτά θα συνδυαστούν με την άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, τόσο του κατηγορουμένου όσο και της Καρολάιν.
Η άρση έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται να παραδοθεί στον αρμόδιο ανακριτή.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων