Ισπανία – Νέα τραγωδία με 11 νεκρούς μετανάστες ανοιχτά των Βαλεαρίδων Νήσων
Τα πτώματα 11 μεταναστών βρέθηκαν σήμερα Δευτέρα στα ανοιχτά του ισπανικού νησιού Καμπρέρα.
Έντεκα μετανάστες έχασαν τη ζωή τους σε νέα τραγωδία που συνέβη στην Ισπανία. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, τα πτώματά τους περισυνελλέγησαν σήμερα Δευτέρα στα ανοιχτά του ισπανικού νησιού Καμπρέρα, στο αρχιπέλαγος των Βαλεαρίδων, όπως ανακοίνωσε η νομαρχία της περιφέρειας αυτής. Αρχικά, η νομαρχία είχε αναφέρει ότι εντοπίστηκαν «περίπου 17 πτώματα».

Διασώθηκαν τρεις άνθρωποι
«Προσωρινός απολογισμός: τρεις άνθρωποι διασώθηκαν και 11 πτώματα περισυνελλέγησαν μετά το σήμα κινδύνου που εξέπεμψε ιστιοφόρο «δυτικά του νησιού Καμπρέρα», ανακοίνωσε η νομαρχία, κι ενώ ο αριθμός των αφίξεων μεταναστών στο αρχιπέλαγος ή στη νοτιοανατολική Ισπανία και οι οποίοι συχνά φεύγουν από την Αλγερία αυξήθηκε τους τελευταίους μήνες.
*Φωτογραφίες αρχείου
- Το μισθολογικό χάσμα «κοστίζει» από τον πρώτο μισθό μέχρι την σύνταξη – 16% χαμηλότερες αποδοχές για τις γυναίκες
- Ο Snoopy της «Ελπίδας»: Το κουτάβι που πετάχτηκε στον Σχοινιά ονειρεύεται το παντοτινό του σπίτι
- Ο Γιώργος Αρβανίτης ξανά πίσω από την κάμερα: «Μέχρις ότου τα μάτια μου αντέχουνε και τα πόδια μου βαστάνε»
- Ελλάδα – Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Βενεζουέλα: Ξεκίνησαν να αποχωρούν οι διασώστες – Κοντά στους 3.000 οι νεκροί από τους σεισμούς
- Με καθυστέρηση το δρομολόγιο του Superferry στη Ραφήνα – Εγκλωβίστηκε η άγκυρα σε συρματόσχοινα
- Μαρία Κίτσου: «Μεγάλωσα κακοποιητικά και από τους δυο μου γονείς»
- Μουντιάλ 2026: Ο Εμπαπέ έχει περισσότερα γκολ σε νοκ άουτ από τρεις πρωταθλήτριες κόσμου και μια Ευρώπης!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442