Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επέστρεψε στην Εθνική Αγγλίας ο Έιμπραχαμ

Επέστρεψε στην Εθνική Αγγλίας ο Έιμπραχαμ

Ο Τάμι Εϊμπραχαμ επέστρεψε για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο του 2020 στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 – Ως συμπληρωματική επιλογή κλήθηκε ο Τσίλγουελ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ επανέφερε στις κλήσεις του τους Τάμι Εϊμπραχαμ της Ρόμα και Μπεν Τσίλγουελ της Τσέλσι, ενόψει των προκριματικών αγώνων του Οκτωβρίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, την ώρα που ο Ρις Τζέιμς έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού.

Ο Τσίλγουελ κλήθηκε ως συμπληρωματική επιλογή μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τον Τζέιμς, ενώ ο Εϊμπραχαμ, που μετράει 6 συμμετοχές με τα «τρία λιοντάρια», επέστρεψε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο, εξαργυρώνοντας την εξαιρετική εκκίνησή του στη σεζόν με τη φανέλα της Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Η Αγγλία, που προηγείται στον 9 όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης των προκριματικών με 16 βαθμούς έπειτα από 6 αγωνιστικές, θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (09/10) την Ανδόρα εκτός έδρας και θα υποδεχθεί στο Γουέμπλεϊ την Τρίτη (12/10) την Ουγγαρία.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024