Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έμιλι Ρατακόφσκι - Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορεί τον τραγουδιστή Ρόμπιν Θικ

Έμιλι Ρατακόφσκι – Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορεί τον τραγουδιστή Ρόμπιν Θικ

Συγκλονιστική καταγγελία του μοντέλου

Απίστευτη καταγγελία κατά του τραγουδιστή Ρόμπιν Θικ έκανε το διάσημο μοντέλο Έμιλι Ρατακόφσκι.

Στο βιβλίο της που κυκλοφορεί με τον τίτλο «Μy Body» η Ρατακόφσκι περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιστατικό που συνέβη στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του τραγουδιού Blurred Lines.

Στα αποσπάσματα του βιβλίου που δημοσιεύτηκαν σήμερα στην Sunday Times το μοντέλο αναφέρει ότι κατά τη  διάρκεια των γυρισμάτων ο Θικ τριγυρνούσε συνεχώς μεθυσμένος στο πλατό και της έπιασε το στήθος.

«Ξαφνικά αισθάνθηκα ένα χέρι να με αγκαλιάζει και να μου αγγίζει το στήθος. Τραβήχτηκα. Με κοίταξε με ένα ανόητο ύφος. Δεν έδωσα συνέχεια τότε. Ήταν μεθυσμένος, η σκηνοθέτης σταμάτησε το γύρισμα και με ρώτησε αν ήμουν ΟΚ» περιγράφει η Έμιλι Ρατακόφσκι στο βιβλίο της.

Και συνεχίζει: «Ξαναδοκιμάσαμε να συνεχίσουμε και τότε με τα δύο του χέρια με ξανάπιασε από το στήθος. Τραβήχτηκα απότομα και ούρλιαξα: “Τέλος. Σταματάμε το γύρισμα”. “Αν δε ξεμεθύσει ο μ…ς δεν ξαναεπιστρέφω στο πλατό”.

Τα πράγματα όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το μοντέλο περιγράφει το τραγικό γεγονός που της συνέβη. «Όσα ακολούθησαν ήταν θολά, εκτός από τα συναισθήματα που μου προκάλεσαν. Δεν θυμάμαι να τον φιλάω, αλλά θυμάμαι πως τα δάχτυλά του ήταν ξαφνικά μέσα μου. Πίεζαν όλο και πιο σκληρά, όπως δεν με είχε αγγίξει ποτέ κανείς πριν από τότε αλλά ούτε και μετά. Μπορούσα να νιώσω το σχήμα μου και τις πτυχώσεις και πονούσα πάρα πολύ. Ενστικτωδώς, έφερα το χέρι μου στον καρπό του και τράβηξα με δύναμη τα δάχτυλά του από μέσα μου. Δεν είπα λέξη. Σηκώθηκε ξαφνικά και έφυγε γρήγορα, ανεβαίνοντας τις σκάλες στο σκοτάδι».

Δείτε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού Blurred Lines

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024