Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά στο Αλιβέρι Εύβοιας, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν σε γαμήλιο γλέντι και δέχτηκαν επίθεση από 15 άτομα.
Κλωτσιές και μπουνιές
Την Αστυνομία είχαν ειδοποιήσει κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, κοντά στον οικισμό Ρομά, όπου η μουσική ήταν πολύ δυνατά. Οι δράστες άρχισαν να χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές τους αστυνομικούς που τελικά προχώρησαν σε δύο συλλήψεις.
Οι Αρχές έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση άλλων 10 ατόμων που πήραν μέρος στο επεισόδιο. Όπως μετέδωσε ο Alpha, οι δύο Ρομά που έχουν συλληφθεί αναμένεται να δικαστούν αύριο Δευτέρα.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων