Στους δρόμους για μία ακόμη φορά οι αρνητές του εμβολιασμού, οι οποίοι πραγματοποιούν αυτήν την ώρα πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Μετά την καθιερωμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Λευκό Πύργο, ξεκίνησαν πορεία η οποία θα κινηθεί στις οδούς Παύλου Μελά, Τσιμισκή, Αγίας Σοφίας και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στη Λεωφόρο Νίκης.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).