Χανιά – Πόσοι από το νοσοκομείο εμβολιάστηκαν, πόσοι κόλλησαν και πόσοι τέθηκαν σε αναστολή
Το Νοσοκομείο στα Χανιά απασχολεί στο σύνολό του 1.289 εργαζόμενους.
Σε αναστολή εργασίας έχουν τεθεί 89 από τους 1.289 συνολικά εργαζόμενους στο Γενικό Νοσοκομείο στα Χανιά. Οι εργαζόμενοι τέθηκαν σε αναστολή λόγω μη εμβολιασμού, σε εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας. Από αυτούς, 8 είναι γιατροί, 37 ανήκουν στο νοσηλευτικό προσωπικό, 18 στο διοικητικό προσωπικό, 26 στο λοιπό βοηθητικό προσωπικό.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει το zarpanews.gr, 41 συνολικά εργαζόμενοι έχουν προσκομίσει στη διοίκηση του νοσοκομείου πιστοποιητικό νόσησης του τελευταίου 6μήνου, 7 εργαζόμενοι έχουν πάρει απαλλαγή από την υγειονομική επιτροπή για ιατρικούς λόγους, 19 εργαζόμενοι έχουν λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου και 1.133 είναι πλήρως εμβολιασμένοι.
Δείτε τον σχετικό πίνακα

- Άργος: Η μαγνητική τομογραφία του 20χρονου δείχνει τη μοιραία σφαίρα
- SMB: Μπαταρίες μεταλλικού νατρίου φορτίζουν σε 4 λεπτά – Εντυπωσιακά αποτελέσματα στις δοκιμές
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ανοίγουν φάκελοι
- Βενεζουέλα: Αγγίζουν τους 4.500 οι νεκροί από το διπλό σεισμό
- Γαλλία: Συναγερμός για «εξαιρετικά σφοδρή» πυρκαγιά σε δάσος νοτιοανατολικά του Παρισιού
- Γιορτή σήμερα 13 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442