Θεσσαλονίκη – Νέα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Ευόσμου – Στήνουν οδοφράγματα έξω από το σχολείο
Οι άγνωστοι επιτέθηκαν κατά δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων που προσπάθησαν να προσεγγίσουν το σχολείο.
Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα συνεχίζεται η κατάληψη στο 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, στην οποία εδώ και λίγες ημέρες επικρατεί η ένταση, με χαρακτηριστικές τις εικόνες και στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.
Ομάδα ατόμων, πολλά από τα οποία με καλυμμένα τα πρόσωπα, έχει δημιουργήσει οδοφράγματα μπροστά από το σχολείο (στην οδό Σμύρνης) με κάδους απορριμμάτων στους οποίους έχει βάλει φωτιά.
Αδιευκρίνιστο παραμένει αν μεταξύ των ατόμων βρίσκονται μαθητές του σχολείου.
Οι άγνωστοι επιτέθηκαν κατά δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων που προσπάθησαν να προσεγγίσουν το σχολείο.
Μάλιστα, έγινε και χρήση καπνογόνου, ενώ, οι συγκεντρωμένοι ανήρτησαν και πανό, το οποίο αναγράφει χαρακτηριστικά: «θέλουμε σχολεία ελληνικά, Ελλάς ή τέφρα».
Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί περιμετρικά και έχουν αποκλείσει τους γύρω δρόμους.
Τουλάχιστον 15 προσαγωγές – Έκαψαν κάδους και εκτόξευσαν κροτίδες
Σε τουλάχιστον 15 προσαγωγές προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία για τις εντάσεις που σημειώθηκαν νωρίτερα το πρωί στο 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου.
Η πλειοψηφία των προσαχθέντων είναι ανήλικοι μαθητές, ενώ, η Ελληνική Αστυνομία «χτενίζει» την περιοχή για τον εντοπισμό και άλλων ατόμων που συμμετείχαν στις πρωινές εντάσεις.
Σημειώνεται ότι μαυροφορεμένοι και κουκουλοφόροι κυκλοφορούσαν ανενόχλητοι στο 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου, το οποίο είναι υπό καθεστώς κατάληψης για 2η μέρα. Ανήμποροι οι καθηγητές για δεύτερο 24ωρο στο σχολείο, καθώς υπενθυμίζεται ότι επεισόδια σημειώθηκαν και χθες, Πέμπτη, όταν ομάδα αγνώστων έκαψε ξανά κάδους και εκτόξευσε αντικείμενα και φρούτα σε δύο λεωφορεία του ΟΑΣΘ.
- Μόρις: «Όλοι θέλουν να κάνουν το καλύτερό τους παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό»
- Οδηγίες για την ασφάλεια των τροφίμων εν όψει Πάσχα από την Ένωση Καταναλωτών
- Δουδωνής: Αυτό δεν είναι κυβέρνηση, είναι πινάκιο δικαστηρίου
- Δώρο Πάσχα: Μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή στον ιδιωτικό τομέα
- Επικοινωνία του Πάπα με τον Ισραηλινό πρόεδρο και τον Ουκρανό πρόεδρο – Έκκληση για ειρήνη
- Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα – Οι προγνώσεις των μετεωρολόγων
- Αγορά εργασίας: Τα επαγγέλματα με τη μεγαλύτερη ζήτηση στην Ελλάδα – Τι δείχνουν οι κενές θέσεις
- Το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Γκούμα (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442