
Τζέιν Φόντα – Στο εξώφυλλο της Πολωνικής Vogue αποδεικνύει ότι είναι το απόλυτο cover girl
Η Τζέιν Φόντα δεν σταματά ποτέ αν μας εκπλήσσει
H σταρ του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, που κλείνει τα 84 του χρόνια αργότερα, εμφανίζεται στο τεύχος Οκτωβρίου του τεύχους θάρρους της Vogue Polska.
Η Φόντα φιγουράρει στο εξώφυλλο της πολωνικής έκδοσης του φημισμένου περιοδικού μόδας σε ένα κομψό ολόμαυρο σύνολο, με ένα καπέλο με φαρδύ χείλος και κομψή ζώνη.
Μέσα στις σελίδες του τεύχους, η Τζέιν Φόντα ποζάρει με μια εντυπωσιακή χρυσή μεταλλική καμπαρντίνα σε ένα σύνολο της.
Η μεγάλη.. επιστροφή
Η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είπε ότι ήταν «ενθουσιασμένη» για να μοιραστεί την εικόνα στο Instagram της, αποδίδοντας στη στιλίστρια Mary Inacio, τον κομμωτή Jonathan Hanousek και τον μακιγιέρ David De Leon τα εύσημα για την εμφάνισή της.
Η εικόνα έρχεται πάνω από έξι δεκαετίες μετά την πρώτη εμφάνιση της Φόνταστο εξώφυλλο της Vogue, όταν την τράβηξε ο φωτογράφος Irving Penn για την έκδοση του Ιουλίου του 1959.
«Έχω το θάρρος να αγαπώ τον εαυτό μου όπως αγαπώ τους άλλους ανθρώπους. Άφοβα και άνευ όρων. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην είσαι ευτυχισμένος. Μείνετε θαρραλέοι, μείνετε σίγουροι – είναι ένα όμορφο και υπέροχο πράγμα», είπε μέσα στην συνέντευξή της.
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ
- «Κάναμε τα πάντα για αυτήν την οικογένεια – Αφαντες οι κοινωνικές υπηρεσίες – Τι λέει στο in η μητέρα συμμαθητή των παιδιών που ζούσαν στη «τρώγλη»
- Χωρίς Ναν, Φαρίντ και Καλαϊτζάκη ο Παναθηναϊκός στη Μύκονο
- Επίθεση με drone προκάλεσε πυρκαγιά σε πυρηνικό εργοστάσιο στο Άμπου Ντάμπι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [17.05 – 23.05.2026]
- Κως: Πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών ακρωτηριασμού εργάτη στη Νίσυρο ζητά το Εργατικό Κέντρο




