Μια ισοπαλία που δεν βολεύει κανέναν σημειώθηκε στη Βολκφβάγκεν Αρένα, γιατί με το 1-1 οι Βόλφσμπουργκ και Σεβίλλη ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση και άφησαν τη Σάλτσμπουργκ να καταλάβει την κορυφή.
Η Βόλφσμπουργκ προηγήθηκε στο 53’ όταν από σέντρα του Λουκεμπάκιο, ο Βέγκχορστ πήγε να πάρει την κεφαλιά, δεν τα κατάφερε αλλά ο επερχόμενος Στέφεν ισοφάρισε με πλασέ.
Εκεί που ο άσος έδειχνε να έχει «κλειδώσει», η Σεβίλλη ισοφάρισε στο 85’, όταν Γκιλαβόγκι ανέτρεψε στην περιοχή τον Λαμέλα. Ο «δράστης» αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Ράκιτιτς εκτέλεσε εύστοχα.
Η Σεβίλλη παραλίγο να πάρει το διπλό στις καθυστερήσεις, αλλά το σουτ του Πάπου Γκόμες βρήκε το δοκάρι.
Η ΑΕΚ φιλοξενεί απόψε (16/4, 22:00) τη Ράγιο Βαγιεκάνο με στόχο την ανατροπή του 3-0 του πρώτου ματς και την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.
Μετά τους άνδρες σειρά παίρνουν οι γυναίκες και από 1-6 Μαΐου, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες του προκριματικού Τουρνουά World Cup Υδατοσφαίρισης Γυναικών (Division 1).