Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρέθηκε το κρησφύγετο του 33χρονου δραπέτη - Είχε κάνει άλλες τρεις ληστείες - Δείτε τη σύλληψή του

Βρέθηκε το κρησφύγετο του 33χρονου δραπέτη – Είχε κάνει άλλες τρεις ληστείες – Δείτε τη σύλληψή του

Με δεμένα τα χέρια πίσω από την πλάτη και με τη συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών ο 33χρονος ληστής τραπεζών φτάνει στην Ευέλπιδων. Μαζί του και η 34χρονη που συνελήφθη μαζί του στην Κατεχάκη

Φωτογραφίες ντοκουμέντο και από τις τρεις ένοπλες ληστείες που είχε διαπράξει ο 33χρονος δραπέτης ληστής μαζί με τον συνεργό του φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA.

Με δεμένα τα χέρια πίσω από την πλάτη και με τη συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών ο 33χρονος ληστής τραπεζών φτάνει στην Ευέλπιδων. Μαζί του και η 34χρονη που συνελήφθη μαζί του στην Κατεχάκη.

Ο δραπέτης, ο οποίος έχει διασυνδέσεις με τον αντιεξουσιαστικό χώρο, όταν συνελήφθη από Ασφάλεια και Αντιτρομοκρατική, ήταν έτοιμος για όλα αφού είχε μαζί του ένα καλάσνικοφ και δύο πιστόλια.

Στο μικροσκόπιο οι σημειώσεις

Οι αστυνομικοί μετά από έφοδο στο σπίτι που χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο ο 33χρονος, ένα περίστροφο, έναν ταχυγεμιστηρα και ηρωίνη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως παρουσιάζουν τα κινητά τηλεφώνα, οι κάρτες σιμ και οι σημειώσεις του συλληφθέντα. Σε αυτά τα ευρήματα προσπαθούν να βρουν τον επόμενο στόχο του, αλλά και ασύλληπτους συνεργούς.

Ληστεία με ΜΡ5 στη Μεταμόρφωση

Την πρώτη ληστεία ο 33χρονος την πραγματοποίησε στις 18 Αυγούστου σε τραπεζικό υποκατάστημα στην Μεταμόρφωση.

Εκεί ο σωματώδης άνδρας που ανήκει στον ευρύτερο αντιεξουσιαστικο χώρο με ένα υποπολυβολο MP5 ακινητοποίησε την υπάλληλο αρπάζοντας τα χρήματα από τα ταμεία.

Ο καταζητούμενος συνεργός του 33χρονου αντιεξουσιαστη στις 2 Σεπτέμβριου στη Νέα Ιωνία κρατώντας περίστροφο εισέβαλλε σε τράπεζα της περιοχης.

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το MEGA φαίνεται ότι δε διστάζει να κολλήσει το όπλο στην πλάτη της εργαζομένης που τρομοκρατημένη φοβάται για την ζωή της.

Το τρίτο τους χτύπημα, το πιο εντυπωσιακό από όλα, έγινε στις 14 Σεπτέμβριου στην οδό Μητροπόλεως στην καρδιά της Αθήνας.

Σε βάρος του 33χρονου του καταζητούμενου συνεργού του και της 34χρονης ασκήθηκε δίωξη για σειρά αδικημάτων, ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την Παρασκευή.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024