Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στη Ρόδο - Ξεσπά η μητέρα της αδικοχαμένης Ντόρας, απαντώντας στην οικογένεια του δράστη

Γυναικοκτονία στη Ρόδο – Ξεσπά η μητέρα της αδικοχαμένης Ντόρας, απαντώντας στην οικογένεια του δράστη

Μια συγγνώμη που ήρθε να ξύσει μια βαθιά πληγή που δε θα κλείσει πότε, αφού δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το χάνει μια μάνα το παιδί της, πόσο μάλλον όταν δολοφονείται άνανδρα στη μέση του δρόμου, με τον δράστη να παρακολουθεί την 32χρονη και να της στήνει καρτέρι θανάτου

Δύο 24ωρα μετά την κηδεία του παιδιού της, που δολοφονήθηκε στη μέση του δρόμου στη Ρόδο από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του, η οικογένεια του 42χρονου δράστη και αυτόχειρα ζήτησε συγγνώμη για την αποτρόπαια πράξη του.

«Την δώσανε… ούτε κρύο, ούτε ζέστη, ούτε με απασχολεί, ούτε με αγγίζει αυτό το πράγμα, δεν με αγγίζει η συγγνώμη» λέει η μητέρα της αδικοχαμένης εκπαιδευτικού.

Μια συγγνώμη που ήρθε να ξύσει μια βαθιά πληγή που δε θα κλείσει πότε, αφού δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το χάνει μια μάνα το παιδί της, πόσο μάλλον όταν δολοφονείται άνανδρα στη μέση του δρόμου, με τον δράστη να παρακολουθεί την 32χρονη και να της στήνει καρτέρι θανάτου.

«Δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με αυτό. Είμαι στο μνήμα του παιδιού μου, φτιάχνω, σχεδιάζω το μνήμα του παιδιού μου. Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε για τον …, ούτε για τον θείο του, την οικογένειά του, ούτε για τη συγγνώμη του. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα πια».

«Συνεχίζουμε να αγαπάμε το παιδί μας»

Υπενθυμίζεται πως με μια ανακοίνωση 5 σημείων, που απέστειλε ο δικηγόρος της οικογένειας του δράστη, ζητάει συγγνώμη από την οικογένεια της Ντόρας, υπογραμμίζοντας ότι συνεχίζουν να αγαπούν τον 42χρονο, χωρίς να τον κρίνει μόνο από την αδιανόητη πράξη του, όπως λέει χαρακτηριστικά.

«Δεν αναζητούμε δικαιολογίες, οι οποίες άλλωστε δεν υπάρχουν, αλλά χώρο και χρόνο ώστε να συνειδητοποιήσουμε τι έχει συμβεί, να πενθήσουμε την Δώρα και τον Κώστα και να ανέβουμε τον Γολγοθά που έχουμε μπροστά μας. Όμως, ως γονείς συνεχίζουμε να αγαπάμε τον Κώστα μας με βάση και τα σαράντα χρόνια της ζωής του χωρίς να τον κρίνουμε μόνο από την εν λόγω, σαφώς κατακριτέα και αδιανόητη, πράξη του».

Ωστόσο, «η συγγνώμη» ήρθε αρκετές ώρες μετά τις δηλώσεις του θείου του δράστη που εξόργισαν την οικογένειας της Ντόρας και προσέβαλλαν την μνήμη της. Η οικογένεια του δράστη τηρεί σιγή ιχθύος, προβάλλοντας τη δημοσία ανακοίνωση που απέστειλε στα μέσα ο δικηγόρο της.

«Η ανακοίνωση λέει αυτό που λέει. Εμείς δεν έχουμε καμία διάθεση να μιλήσουμε, πενθούμε το παιδί μας».

Συγγενείς και φίλοι είναι ακόμα παγωμένοι από την αδιανόητοι πράξη του 42χρονου, ο οποίος στο παρελθόν είχε μηνυθεί τουλάχιστον 3 φόρες από πρώην συντρόφους του για τη βίαιη και κακοποιητική συμπεριφορά του.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024