Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα γκέλα της Γιουνάιτεντ - 'Εχασε από την Άστον Βίλα στο Ολντ Τράφορντ (1-0)

Νέα γκέλα της Γιουνάιτεντ – ‘Εχασε από την Άστον Βίλα στο Ολντ Τράφορντ (1-0)

Η Άστον Βίλα επικράτησε με 1-0 μέσα στο Όλντ Τράφορντ για την 6η αγωνιστική της Premier League με τον Μρούνο Φερνάντες να χάνει πέναλτι στο τέλος και να γίνεται ο μοιραίος παίκτης.

Η Άστον Βίλα επικράτησε με 1-0 μέσα στο Όλντ Τράφορντ για την 6η αγωνιστική της Premier League με τον Μρούνο Φερνάντες να χάνει πέναλτι στο τέλος και να γίνεται ο μοιραίος παίκτης.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε για την 6η αγωνιστική την Άστον Βίλα στο Όλντ Τράφορντ με τους «χωριάτες» δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90 λεπτών να σκοράρουν με τον Χάουζ και να φεύγουν με το τρίποντο της νίκης.

Μάλιστα στις καθυστερήσεις του αγώνα η Μάντσεστερ έχασε πέναλτι με τον Φερνάντες να γίνεται ο μοιραίος παίκτης για τους «Κόκκινους Διαβόλους».

Έτσι η Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ήττα από την Τσέλσι από τη Σίτι και δίνουν την ευκαιρία στην Λίβερπουλ να μείνει μόνη πρώτη στην βαθμολογία.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε αρκετά δυναμικά τον αγώνα και σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς όμως καταφέρουν κάτι. Στο πρώτο ημίχρονο είχε έντεκα τελικές αλλά να μην μπορεί σε καμία από αυτές να απειλήσει σοβαρά τον Μαρτίνεζ και οι δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι το ιδιαίτερο με την Γιουνάιτεντ να χάνει ευκαιρίες και να μην μπορεί να βρει δίχτυα. Όλα αυτά μέχρι το 88ο λεπτό όταν η Άστον Βίλα σόκαρε την Γιουνάιτεντ με τον Χάουζ, ο οποίος πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα.

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πτοήθηκε και στις καθυστερήσεις του αγώνα κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Μπρούνο Φερνάντες έστειλε την μπάλα στα «περιστέρια» και δεν κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024