Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Φιλιππίδης - Η Μίνα Αδαμάκη αποκαλύπτει - «Η ιστορία αυτή με κλόνισε πολύ»

Πέτρος Φιλιππίδης – Η Μίνα Αδαμάκη αποκαλύπτει – «Η ιστορία αυτή με κλόνισε πολύ»

Μιλώντας στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, η Μίνα Αδαμάκη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα μίλησε η αγαπημένη ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη, αναφερόμενη στις πιο σημαντικές στιγμές της επαγγελματικής αλλά και τις προσωπικής της ζωής.

«Η αντίδραση των γονιών μου όταν τους ανακοίνωσα ότι θα ασχοληθώ με την υποκριτική ήταν ακραία. Έλεγαν ότι δεν θα με ξαναδούν και ότι θα ζήσω μόνη μου… Εγώ πέρασα τελικά Νομική και ήρθα στην Αθήνα τρέχοντας. Στη Νομική δεν καταλάβαινα τίποτα. Έπαιρνα ένα βιβλίο και δεν μπορούσα να καταλάβω τι διάβαζα» δήλωσε μιλώντας για το πώς πήρε απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Η Μίνα Αδαμάκη μίλησε ακόμα για την σχέση που είχε με τον πατέρα της, αποκαλύπτοντας πώς πάντα του μιλούσε στον πληθυντικό, αλλά και ότι ποτέ δεν ήρθε να τη δει στο θέατρο : «Δεν με στεναχώρησε ότι δεν ήρθε ποτέ να με δει. Το περίμενα», δήλωσε η ίδια σχετικά.

«Η τηλεόραση ήρθε πολύ πιο μετά και τελείως απροσδόκητα. Δεν έβλεπα καθόλου τηλεόραση και δεν περίμενα ποτέ ότι θα παίξω σε αυτή. Ο Μιχάλης και ο Θανάσης ήρθαν και μου πρότειναν 10 έτοιμα επεισόδια από τις Τρεις Χάριτες» διηγήθηκε η Μίνα Αδαμάκη, μιλώντας για την τηλεοπτική της εμπειρία, ενώ απαντώντας για το πώς είναι οι σχέσεις της με την Άννα Παναγιωτοπούλου και την Νένα Μεντή δήλωσε:

«Δεν έχουμε χαθεί αλλά δεν είναι αυτές που ήταν».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Μίνα Αδαμάκη, μιλώντας για την προσωπική της ζωή και για το γεγονός ότι δεν προχώρησε ποτέ σε κάποιο γάμο, δήλωσε:

«Αυτά τα πράγματα ή σου πάνε ή δεν σου πάνε. Εμένα δεν μου πήγαν ποτέ και γι΄αυτό δεν αισθάνομαι καμία έλλειψη. Το παιδί είναι full time job. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι απολύτως δοσμένη σε αυτό το πλάσμα για να μπορέσει να μεγαλώσει σωστά και επίσης ότι δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο».

Σχολιάζοντας τέλος την υπόθεση των καταγγελιών κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, οι οποίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η Μίνα Αδαμάκη δήλωσε:

«Αυτή η ιστορία με κλόνισε πολύ και δεν θα ήθελα να τη συζητήσω. Τη δέχομαι τόσο-όσο, ότι υπάρχουν αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να τα αξιολογήσω κιόλας και είναι πολύ δύσκολο».

Σχολιάζοντας δε την απόφαση καναλιών να διακόψουν την προβολή επαναλήψεων τηλεοπτικών σειρών με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη η ηθοποιός είπε:

«Αυτό είναι μια απόφαση των καναλιών που δεν είναι παράλογη. Είναι και αυτό ένα μέσο. Εγώ δεν παίρνω ούτε το μέρος των καναλιών, ούτε των ηθοποιών οι οποίοι ξέφυγαν πολύ άσχημα».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε η Μίνα Αδαμάκη:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024