Ολυμπιακός – Προσφυγή κατά της Super League για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων
Οι «ερυθρόλευκοι», όπως είχαν προαναγγείλει, κατέθεσαν προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου κατά της Super League για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
Ο Ολυμπιακός από την πρώτη στιγμή τάχθηκε κατά της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League, με τους Ερυθρόλευκους να ψηφίζουν κατά στη σχετική ψηφοφορία που έγινε στις 2 Σεπτεμβρίου.
Οι Πειραιώτες μάλιστα είχαν προαναγγείλει ότι θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη κατά της απόφασης που πάρθηκε στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου.
Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού έκανε πράξη όσα είχε προαναγγείλει, με τους «ερυθρόλευκους» να καταθέσουν προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου κατά της Super League για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
Η προσφυγή τους θα εξεταστεί στο πλαίσιο συνεδρίασης που θα λάβει χώρα στις 5 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα.
Η ανακοίνωση από το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου:
Προσφυγή της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ » και τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» ΚΑΤΑ του ποδοσφαιρικού συνεταιρισμού περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» ΠΕΡΙ αναγνώρισης της ακυρότητας άλλως ακύρωσης της απόφασης της γενικής συνέλευσης του Συνεταιρισμού, που ξεκίνησε την 2.9.2021 και ολοκληρώθηκε κατόπιν διακοπής την 9.9.2021, σχετικά με την τροποποίηση του καταστατικού του Συνεταιρισμού και την υποχρεωτική ανάθεση της κεντρικής διαχείρισης των ραδιοτηλεοπτικών και άλλων συναφών δικαιωμάτων του συνόλου των μελών στο Συνεταιρισμό από την αγωνιστική περίοδο 2023-24 και εφεξής.
- Σανς – Γουόριορς 111-96: Ο Γκριν «πέταξε» εκτός playoffs Κάρι και Γκόλντεν Στέιτ (vids)
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442