Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρίπολη - Συνελήφθη επιχειρηματίας της Γλυφάδας - Κυκλοφορούσε γυμνός, προσπάθησε να κλέψει αγροτικό

Τρίπολη – Συνελήφθη επιχειρηματίας της Γλυφάδας – Κυκλοφορούσε γυμνός, προσπάθησε να κλέψει αγροτικό

Ο 39χρονος επιχειρηματίας είχε χειροδικήσει κατά της μητέρας του η οποία του έκανε μήνυση, το βράδυ πριν τη σύλληψή του.

Γυμνός και έπειτα από προσπάθεια να κλέψει αγροτικό αυτοκίνητο, συνελήφθη στην Τρίπολη 39χρονος επιχειρηματίας από τη Γλυφάδα.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, όπου ο 39χρονος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης, καταστήματος εστίασης στη Γλυφάδα, κυκλοφορούσε ολόγυμνος μέσα στο αυτοκίνητο του.

Τον εντόπισε κτηνοτρόφος στη περιοχή Αλωνίσταινα. Όταν ο κτηνοτρόφος πλησίασε τον 39χρονο, εκείνος βγήκε από το αυτοκίνητο του και προσπάθησε να επιβιβαστεί στο αγροτικό όχημα του πρώτου με σκοπό να το κλέψει. Τότε ο κτηνοτρόφος έτρεξε και πρόλαβε να πάρει τα κλειδιά από την μηχανή.

Σύμφωνα με το lawandorder.gr, ακολούθησε διαπληκτισμός με τον γυμνό άνδρα σε έξαλλη κατάσταση, να βγαίνει από το όχημα του κτηνοτρόφου και να προσπαθεί να ανέβει στο άλογο του, το οποίο βρισκόταν λίγα μέτρα πιο πέρα.

Μάλιστα κατάφερε να το ιππεύσει αλλά λίγα δευτερόλεπτα μετά, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο έδαφος. Ο κτηνοτρόφος ειδοποίησε την αστυνομία από το κινητό του τηλέφωνο και λίγη ώρα αργότερα ο 39χρονος άνδρας συνελήφθη.

Εις βάρος του 39χρονου εκκρεμούσε καταγγελία για τον ξυλοδαρμό της μητέρας του. Η μητέρα του υπέβαλλε μήνυση εναντίον του για ξυλοδαρμό, τον οποίο σύμφωνα με την ίδια διέπραξε το προηγούμενο βράδυ.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024