Δικηγόρος γιατρού για εικονικό εμβολιασμό – Έχει κάνει και τις δύο δόσεις – Δεν είναι κατά των εμβολίων
«Δεν είναι κατά των εμβολίων, Δεν είναι αντιεμβολιάστριες», σημείωσε ο δικηγόρος τόσο της γιατρού, όσο και της γραμματέως της, που συνελήφθησαν μαζί με μια νοσηλεύτρια εμβολιαστικού κέντρου, για εικονικό εμβολιασμό έναντι του κοροναϊού.
Στον ΑΝΤ1 μίλησε ο Δημήτρης Κορμπάκης, συνήγορος τόσο της γιατρού, όσο και της γραμματέως της, που συνελήφθησαν από στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, μαζί με μια νοσηλεύτρια εμβολιαστικού κέντρου, για εικονικό εμβολιασμό έναντι του κοροναϊού.
Διαβάστε ακόμη: Περιστατικό με μαϊμού εμβολιασμό σε… γιατρό – Συνελήφθη 75χρονη πλαστικός χειρουργός
‘Όπως είπε ο συνήγορος, αμφότερες «Έχουν εμβολιαστεί κανονικά. Τον Αύγουστο έκαναν την πρώτη δόση και τώρα έκαναν την δεύτερη και η γιατρός και η γραμματέας της».
«Δεν είναι κατά των εμβολίων, Δεν είναι αντιεμβολιάστριες», σημείωσε ο δικηγόρος.
Προσέθεσε, αναφερόμενος στην γιατρό, «το ότι εξέφρασε μια αντίδραση ως προς την υποχρεωτικότητα, δεν την καθιστά αντιεμβολιάστρια».
«Ενδεχομένως η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων είχε κάποιες πληροφορίες. Από ποιόν εδόθησαν και γιατί εδόθησαν είναι ένα άλλο θέμα. Οι εντολείς μου αρνούνται κατηγορηματικά την κατηγορία», κατέληξε ο συνήγορός.
- Πάτρα: Μεγάλο κύκλωμα έκανε απάτες με στοιχηματικές εταιρίες στο διαδίκτυο – Πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ τα κέρδη
- «Ανακουφισμένος» ο Βέλγος συλλέκτης μετά το προσύμφωνο για τις φωτογραφίες της Καισαριανής
- Ισχυρό πλήγμα στον Τραμπ – Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ακυρώνει δασμούς του
- Οι λόγοι που Τσέφεριν-Γκαγκάτσης έβαλαν στο… ψυγείο το θέμα της παραμονής του Λανουά
- Γυναίκα κατηγορείται ότι ζήτησε βοήθεια από το ChatGPT για να δηλητηριάσει τρεις άνδρες
- Παπασταύρου: Πολύπλευρος ο ρόλος της Ελλάδας στη νέα ενεργειακή αρχιτεκτονική της Ευρώπης


